2777
2789
عنوان

صورتم چرا یهو اینجوری شد😭😭😭😭

207 بازدید | 18 پست

مثل کهیر هست ولی خیلیییی بزرگه و قرمز شده واقعا درد میکنه و سفت سفت شده تروخدا بگین چی بزنم بهش خوب شه ؟ حتی نمیتونم برم بیرون با این وضع. از صبح دراومده روی صورتم ، هر چی میگذره داره بزرگتر و سفت تر میشه 😭😭😭😭💔💔💔

توی عکس مشخص نیست که چقدرررر بزرگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چند روز شیرینی و غذاهای چرب زیاد خوردی؟؟؟؟؟

روش سیر بمال بعدش یکم میسوزه فقط 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

نزدیک پریودی یا تخمک گذاریته؟

صورتت رو بشور با دستمال کاغذی روش سرکه سیب بزن یکم میخوابه

منم نزدیک پریودیم اینجوری میشم خیلی درد داره خیلی زود و سریع هم بعضیاش خوب نمیشن اتفاقا

ولی نباید دستکاریش کنی

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

این چند روز شیرینی و غذاهای چرب زیاد خوردی؟؟؟؟؟روش سیر بمال بعدش یکم میسوزه فقط

خیلیی خوراکی های شیرین و شکلاتی میخورم همیشه ولی دیروز و امروز کشف بادمجون خوردم شاید ب خاطر بادمجونش باشه حساسیت دارم :/

باشه امتحان میکنم مرسیی

نزدیک پریودی یا تخمک گذاریته؟صورتت رو بشور با دستمال کاغذی روش سرکه سیب بزن یکم میخوابهمنم نزدیک پری ...

اره چند روز دیگه پریود میشم :)  باشه حتما میزنم مرسی ازت

2790
2778
2791
2779
2792