اگه توی رابطه با کسی که ازش خوشت میاد بودی و حس دو طرفه بود قضیه کاملا فرق میکرد
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه بعد با خواستگارت ازدواج کنی بهش حس نداشته باشی یا به قبلی فکر کنی باعث میشه هردو داغون شین .. بدون چندچندی با خودت
بودنت عمر دوبارهست🌱 ‼️از اینجا رفتم❕ممنون از عزیزان باشعور سایت🌿✨فقط قبلِ رفتن،اینجا برای آقایون و نوجوون ها هم هست.چرا نوجوون؟سایت زنانه! انواع مشکلاتو..چرا آقایون؟برای کمک بیشتر به همسرانشون یا...با نرای ت.خمی کار ندارم🚮
چون من الان جای تو نیستم که احساسات رو داشته باشم؛ چون الان توی ذهنم من دارم منطقی تصمیم میگیرم مخصوصا اگه شرایط عالی داره چون الان کم هست شرایط خوب یا عالی؛ چون علاقه یه طرفست به این فکر کن اگه خواستگارت رو هم از دست بدی و احساسی پیش نیاد چی
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗
عزیزم، میفهمم که چه احساسات پیچیدهای داری. عاشق کسی بودن و در عین حال با شرایط جدید روبهرو شدن، واقعا میتونه سخت باشه. اگه میخوای با کسی که احساساتت رو درکش میکنه و بهت اهمیت میده، آیندهای بسازی، باید ببینی که آیا آیندهای مشترک با این فرد داری یا نه. از طرف دیگه، خواستگار سنتی هم ممکنه برات فرصت جدیدی باشه. پیشنهاد میکنم به احساسات خودت توجه کنی و ببینی که در درازمدت چه چیزی برات مهمتره: عشقی که الان داری یا آیندهای که میتونه با یک انتخاب جدید برات ساخته بشه. بهترین تصمیم رو برای خودت بگیر، بدون هیچ عجلهای. همیشه به قلبت گوش بده، گلم.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!