2777
2789
عنوان

خدایا دیگه طاقت ندارم

123 بازدید | 5 پست

قلبم داره میترکه خدایا کی من میمیرم مامانم و همسرم نفس راحت بکشن😭💔

هرجا میرم میگن باردار نیستی میگم نه میخواد دست بذاری روی قران تا ول کنن بعضیاشون سنشون بالاست نمیشه بی احترامی کرد نمیدونم چکار کنم همسرم از من خسته تره مشکل از منه باید آی وی اف کنم دکتر گفته ۱۲۰ میلیون هزینه تون میشه خواهرشوهرم توی بیمارستان بود پرسیده هزینه دولتی حدود ۲۰ تا ۴۰ تومن میشه رفته به مادرش گفته تازه زنگ زد گفت میگن همین شهر خودمون اینقدره منم گفتم اگر نیاز باشه هرچی دارم و ندارم میفروشم ولی میرم جای خوب😭💔💔💔ولی دلم شکست کاش میمردم همه راحت بشن😭😭😭😭😭خدایا چرا هرچی امتحان سخته از من میگیری

خدا نگذره از کسانی که زندگی رو به کام ما تلخ کردن💔

🥲عزیزم چند نفر تو اقوام ما بخدا بعد چندسال چشم انتظاری بچه دار شدن چرا اینقدر ناامیدی یه وقت که فکرشو نمیکنی خدا دامنتوسبز میکنه و بغلتو پرمیکنه از وجودش.مطمئن باش.

ان شالله تا آخر همین امسال نی نی ات تو آغوشت بگیری

فقط نذر کن نذر حضرت ام البنین کن خیلی مراد میده🥲

🥲عزیزم چند نفر تو اقوام ما بخدا بعد چندسال چشم انتظاری بچه دار شدن چرا اینقدر ناامیدی یه وقت که فکر ...

به خداوندی خدا اگر بهم بچه نده من راضیم به رضایتش ولی حرفای آدما دارن اذیتم میکنن😭😭😭💔💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خداوندی خدا اگر بهم بچه نده من راضیم به رضایتش ولی حرفای آدما دارن اذیتم میکنن😭😭😭💔💔💔💔

میدونم بخدا میفهمم عزیزم صبرکن یه زمانی همون ادما شرمنده ات میشن آدمیزاد همیشه به یه حال نمی مونه اونایی که قضاوتت کردن و با حرفهاشون درد رو دلت گذاشتن خدا یه جایی نشون میده بهت که عاقبت دلشکستن هاشون چی میشه

میدونم بخدا میفهمم عزیزم صبرکن یه زمانی همون ادما شرمنده ات میشن آدمیزاد همیشه به یه حال نمی مونه او ...

یا خدا