2777
2789
عنوان

دیوونه شدم

180 بازدید | 8 پست

بچه‌ها من یک مدتی با یه شخصی در رابطه بودم و به دلایلی اون آدم خواست که ازم جدا بشه، بعد از جدایی خیلی حالم بد شد، احساس حقارت میکردم، احساس دوست داشتنی نبودن. با یکی از دوستام درد دل میکردم، در مورد احساساتم. یادمه یبار بهش گفتم اون آدم ( همون که باهاش در رابطه بودم) خوب نیست و راجع بهش بد صحبت کردم. حالم بد بود، انکار نمیکنم. داشتم اون احساس حقارت رو با بد گفتن ازش جبران می‌کردم. الان مدتی هست که من و همون آقا بهم برگشتیم البته اینبار فقط باهم دوست معمولی هستیم و وقتی شروع کرد به دلایلی که باعث شد ازم جدا بشه میفهمم که زود قضاوت کردم. میفهمم که فقط تحت فشار بوده و آدم بدی نبوده و من نباید بدش رو پیش کسی میگفتم. حالم خوب نیست. عذاب وجدان داره میکشتم. احساس میکنم آدم عوضی و بیشعوری هستم. نه میتونم ازش عذرخواهی کنم چون میترسم رهام کنه و نه چیزی. بچه‌ها ممکنه حرفام براتون عجیب باشه، من تازگیا متوجه شدم وسواس فکری دارم. همش صحنه‌ای که اون فرد میفهمه که در موردش بد قضاوت کردم تو سرم تکرار میشه و روز و شب رو ازم گرفته. 

دلم میخواد سرم رو از تنم جدا کنم که آنقدر فکر نکنم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

می‌دونم که باید این کار رو انجام بدماما چطور میتونم بدی که در حق اون آدم کردم رو جبران کنم؟

اولا تو کار اشتباهی کردی با یه پسر که کات کردی(خودش ترکت کرده مخصوصا) دوباره وارد رابطه شدی.  دوما اعلائم های ک داری نیاز به مراجعه روانپزشک داره... درکت میکنم

فقط درد و دل نکن، قضاوت ها رو بیرون نریزیم خیلی بهتره

من این دوتا رو خوب یاد گرفتم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

یک مورد دیگه اینه ک فکر کنم بیماری منو داری البته فکر کنم منم همینجور وسواس فکری داشتم و خیلی تمایل داشتم با پسرا باشم در ضمن زودی هم به طرف وابسته میشدم و حاضر بودم بخاطرش هر کاری کنم..... تا اینکه رفتم پیش روانپزشک

می‌دونم که باید این کار رو انجام بدماما چطور میتونم بدی که در حق اون آدم کردم رو جبران کنم؟

نمیخواد در حق اون کاری کنی جبران شه حالا بزار چندماهی دیگه که فیلمش یاد هندوستان کرد دوباره میفهمی که نه تنها بد نگفتی در موردش بلکه کن هم گفتی مثل اینکه هنوز مردهای هول رو‌نشناختی