2777
2789
عنوان

نامزدم میگه

412 بازدید | 17 پست

نامزدم هرکسی پشت سرمون صحبت بکنه یا اینا زن پدرش و یا زن داییش هرکسی که صحبت بکنه پشت سرمون میرم بهش میگم حداقل با زن پدرت صحبت بکن بگو انقدر نرو همچا بشین راز زندگی مارو بگو میگه دلشون میخواد ما نمیتونیم جلو همه رو بگیریم که پشت ما صحبت نکنن چیکارشون کنم بزار صحبت کنن به تو چه الان بفکر جدایی افتادم سر این حرفاش حالم اصلا خوب نیست درکم نمیکنه میگه تو داری اینجور با من میجنگی هر دفع

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

خودت حرف بزن بگو خوشم نمیاد حرف ما نقل مجالس بشه دوسندارم کسی در موردمون صحبت کنه  لطفا در مورد زندگیه ما با کسی صحبت نکنین. یه دفعه یا تموم میشه یا نمیشه جنگ اول به از صلح آخر تا کی باید پشت همسر پنهون شد ازش خواهش و التماس کرد که بهمون ارزش بدن خودت پشت خودت وایسا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودت حرف بزن بگو خوشم نمیاد حرف ما نقل مجالس بشه دوسندارم کسی در موردمون صحبت کنه لطفا در مورد زندگ ...

زن پدرش چند وقت پیش زنگ من زد خودش گفت رفتم با زن داداشم صحبت کردم گفتم اینا نامزدن و نم میرن بیرون و فلان بعد اومدم به نامزدم گفتم که برو بهش بگو حق نداره بشینه درباره رابطه ما بگه مگه یبار درباره رابطه زن داداشش پیش من حرفی زد که الان میره راز زندگی منو به اون میگه نامزدمم بهم میگه به ما چه دلشون خواست حرف زدن دارم دیوونه میشم

زن پدرش چند وقت پیش زنگ من زد خودش گفت رفتم با زن داداشم صحبت کردم گفتم اینا نامزدن و نم میرن بیرون ...

عزیزم باهم برین مشاور ازدواج. با یه جمله دو جمله نمیشه قضاوت کرد شایدم شما الکی حساسی ولی مشاور زیر و بم زندگی رو از زبون آدم میکشه بیرون و بعد میگه مناسب هم هستین یا نه.. 

نمیدونم چیکار کنم هیشکی رو ندارم ازش بپرسم خسته شدم از گریه

به کسانی که پشت سرتان حرف می زنند بی اعتنا باشید آنها به همان جا تعلق دارند دقیقا «پشت سرتان »

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
خودت حرف بزن بگو خوشم نمیاد حرف ما نقل مجالس بشه دوسندارم کسی در موردمون صحبت کنه لطفا در مورد زندگ ...

خب یعنی الان جدا نشم خیلی حرفاش حالمو بد کرده ازون طرف میگم یعنی غیرت رو من نداره که وقتی میفهمه پشت سرم صحبت شده هیچی به خانوادش نمیگه

عزیزم باهم برین مشاور ازدواج. با یه جمله دو جمله نمیشه قضاوت کرد شایدم شما الکی حساسی ولی مشاور زیر ...

اره حتما خودم تو فکرش بودم 

به کسانی که پشت سرتان حرف می زنند بی اعتنا باشید آنها به همان جا تعلق دارند دقیقا «پشت سرتان »

درسته 

نمیدونم چیکار کنم هیشکی رو ندارم ازش بپرسم خسته شدم از گریه

خب راست میگه نامزدت 

طرفم حرف معمولی زده دو نفر راجع به شما گفتن نمیرن بیرون خب که چی؟؟؟

حالا هر کی همچین حرفی زد مثل خروس جنگی باید بپره به اونا که نباید راجع به ما حرف بزنید؟؟ 

خب یعنی الان جدا نشم خیلی حرفاش حالمو بد کرده ازون طرف میگم یعنی غیرت رو من نداره که وقتی میفهمه پشت ...

خب عزیزم مردا مثل ما حساس نیستن کلی نگرن ولی ما خانوما زودرنج و جزی نگر..  ولی خب مشاور مطمئنن بهتر میتونه تشخیص بده 

خب راست میگه نامزدت طرفم حرف معمولی زده دو نفر راجع به شما گفتن نمیرن بیرون خب که چی؟؟؟حالا هر کی هم ...

اخه رفته گفته من باید اجازه بدم اینا برن بیرون اینا میرن واسه آشنایی فلان جا اینا بهمان میکنن من میگم آقا وقتی اون زن دایی تورو من فقط یبار دیدم چرا باید بره جزئیات رابطه و آشنایی مارو بهش بگه مگه موقعی که زن داییش نامزد بود با داییش یبار نشست پیش من بگه که جریان رابطه اونا چطوره 

تو نمیتونی دیگرانو تغییر بدی فقط میتونی راه خودتو بری و به هیییچکس اهمیت ندیمگه مهمه کی پشت سرت چی م ...

یعنی نگم و نگران نباشم میره پیش این و اون درباره نامزدی ما و جیک و پیک رابطمون حرف میزنه؟ یعنی نباید نامزدم بره بهش بگه مادر تو حق نداری بدون اجازه ی فلانی درباره نامزدیش پیش کسی حرف بزنی

2790
2778
2791
2779
2792