2777
2789
عنوان

عدم تمرکز کودک

75 بازدید | 8 پست

سلام ،بچم حوصله و تمرکز برای انجام بازی های آموزش نداره و دل به کار نمیده تا باهاش تمرین و کار کنم سریع بلند میشه میره تا از زیر کار و تمرین در بره، شما برای بچه هاتون چکار میکنید یا چه داروی خاصی میدید؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگر میخواین اصولی و علمی بررسی بشه ببرید روانپزشک تا ببینه مشکل چیه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چرا نمیری پیش یه روانشناس تا درست راهنماییت کنه؟؟؟

یه مرکزی هست هم تو زمینه رفتاری هم در زمینه دقت و تمرکز فعالیت میکنه و مشاوره بزرگسال هم داره و روانشناسشون هم فرد خیلی با تجربه و پری هست بنظرم خیلی میتونه تو مشکلی که برات پیش اومده کمکت کنه 

مرکز پرورش ذهن فرزام در زمینه مهارت های هوش و مهارت های رفتاری و دقت و تمر‌کز فعالیت قویی داره

ضرری نداره یه امتحانی بکن شاید تونسته باشم تو حل مشکلت قدمی برداشته باشم

شماره تماسشون رو برات میذارم اینجا:

09058903442

02122302092

چرا نمیری پیش یه روانشناس تا درست راهنماییت کنه؟؟؟

یه مرکزی هست هم تو زمینه رفتاری هم در زمینه دقت و تمرکز فعالیت میکنه و مشاوره بزرگسال هم داره و روانشناسشون هم فرد خیلی با تجربه و پری هست بنظرم خیلی میتونه تو مشکلی که برات پیش اومده کمکت کنه 

مرکز پرورش ذهن فرزام در زمینه مهارت های هوش و مهارت های رفتاری و دقت و تمر‌کز فعالیت قویی داره

ضرری نداره یه امتحانی بکن شاید تونسته باشم تو حل مشکلت قدمی برداشته باشم

شماره تماسشون رو برات میذارم اینجا:

09058903442

02122302092