2777
2789
عنوان

بیاید خواهشا دنگ رستوران

87 بازدید | 14 پست

منو دختر داییم زیاد بیرون میریم دوسری پشت هم پارک جنگلی رفتیم من غذا بردم 

سری بعد رستوران رفتیم یه تومن شد دختر داییم حساب کرد

اینسری رفتیم بیرون من ماشین بردم خیلی چرخیدیم زیادی گشنم بود گفتم وایسیم از سوخاری کیلویی بخریم بخوریم

قبول نکرد گفت بریم رستوران غذا بخوریم قلیونم بکشیم منم میدونستم باید حساب کنم گفتم قلیون نه و کلا میخاستم اقتصادی جمش کنم چون ولخرجی

حالا سفارش دادیم یه تومن شد من تا برم دست بشورم بیام نگو رفته حساب کرده باز

دیگه گفتم تا شماره کارت ندی سوارت نمیکنم خلاصه دنگ خودم زدم

ولی فک کنم فهمید من میخام ارزون دربیاد حساب کرد خجالت کشیدم الانم حس شرمندگی دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه زیاد نمیتونی خرج کنی یه جوری برنامه بریز زیاد بیرون غذا نخورین 

چون هر روز هر روز که نمیشه یه تومن پول غذا داد

مثلا یه روز بستنی بخورین 

یه روز برین کافه

یه روز رستوران

یه دفعه غذا از خونه ببرین

ولی ما همیشه دنگمونو همونجا حساب میکنیم 

یا هم اگه هر دفعه مساوی باشه یه دفعه من یه دفعه دوستم اینطوری بودیم زمان دانشگاه 

اگه زیاد نمیتونی خرج کنی یه جوری برنامه بریز زیاد بیرون غذا نخورین چون هر روز هر روز که نمیشه یه توم ...

منم واسه عید و تولد شوهرم خیلی خرج کردم دستم خالی بود

منم واسه عید و تولد شوهرم خیلی خرج کردم دستم خالی بود

ببین کلا دستتم خالی نباشه خودتو عادت نده که میری بیرون حتما باید غذای بیرون بخوری یا خرید کنی 

من الان بهترین پاساژارو برم وقتی قصد خرید نداشته باشم محاله هزار تومنم خرج کنم همینطور به خاطر همراهی با بقیه فقط میرم میچرخم

ولی بعضی ها دور از جونت بیمار خرج کردنم حتما باید خرج کنن انگار اجبار دارن 

ببین کلا دستتم خالی نباشه خودتو عادت نده که میری بیرون حتما باید غذای بیرون بخوری یا خرید کنی من الا ...

منم مدنظرم سوخاری کیلویی بود تهش ۵۰۰تومن

رستوران گرون درمیاد حالا قلیونم جدا یه ۴۰۰

الان بنظرت بزنم دنگ اونم

منم مدنظرم سوخاری کیلویی بود تهش ۵۰۰تومنرستوران گرون درمیاد حالا قلیونم جدا یه ۴۰۰الان بنظرت بزنم دن ...

درستش اینه که چون اون دفعه اون حساب کرده این دفعه رو تو باید کامل حساب کنی