2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

92 بازدید | 12 پست

من عشق ماشین دارم هروق ماشین سواری میکنم دلم باز میشه ولی متاسفانه یدونه ماشین داریم اونم شوهرم صبح میبره شب میاره 

دیروز با دختر داییم میحرفیدم فقط پز کاراشو بهم میداد اخه شوهرش دوتا ماشین داره یکیشو داده به دختر داییم و شاغل از صبح تا عصر فقط با ماشین اینور اونور میکنه چند بار بهم گف رفتم صبحی برای ترمیم ناخونام دوهفته ایی یه بار ناخونامو ترمیم میکنم بعد رفتم سر کارم 

اخرش گف افسرده شدمو ناراحتمو ...

تو دلم گفتم خاک تو سرم ی انگیزه ایی ندارم از صبح تا شب تو چهار دیواری فقط بچه نگه میدارم گوه میشورم خونه تمیز میکنم غذا میپزم هزارتا کار... 

هروق زنگ میزنم بهش فقط تو بازار درحال خریدن لباس های جوربا جور شغلشم درس دادنه هروق صداش کنن میره 

هووووفففف😮‍💨

خیلی دلم گرفته 

دخترداییت ، پز دادنش قویه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز حق داری ناراحت باشی

ولی بیشتر ناراحتیت بخاطر مقایسه کردن خودت با دخترداییته

یه مدت باهاش در ارتباط نباش

شب هم که همسرت میاپ وقتی استراحت کرد یه ساعت بچه رو بهش بده ماشین بردار برو دور بزن 

یا روز اگر می تونی بده کسی بااسنپ برو ارایشگاه،بازار

یا شبا باهمسرت برو دور دور تاروحیت عوض بشه

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

دخترداییت ، پز دادنش قویه

فقط تو خونه مامانش ولی خانواده من ازم دورن همیشه تو هر کاری ازم جلوعه 

من حسرت خیلی چیزارو میخورم ولی این دوتا حسرتی بود ک تو تاپیکم گفتم 

هروق بهش فک میکنم دیوونه میشم خیلی کم میارم بارها هم گریه کردم 

خب شاید فقط می‌خواسته صحبت کنه باشما نه پز بده

اخه من همیشه بهش میگم شوهرم وقت نمیکنه ماشینو بهم بده 

و اونم هربار بهم میگ با ماشین رفتم بازار رفتم ارایشگاه کلاس .. 

عزیز حق داری ناراحت باشیولی بیشتر ناراحتیت بخاطر مقایسه کردن خودت با دخترداییتهیه مدت باهاش در ارتبا ...

شاید منو تو اسمشو میزاریم مقایسه ولی ادم ک زندگی بعضی هارو میبینه چشمم باز میشه میگ خدایا ایا منم دارم زندگی میکنم یا اینک بیهوده داره عمرم با ناراحتی و فشار اوردن ب خودم و خونه و بچه هدر میره 

اخه من همیشه بهش میگم شوهرم وقت نمیکنه ماشینو بهم بده و اونم هربار بهم میگ با ماشین رفتم بازار رفتم ...

به نظر من بیچاره فقط داشته روزمرگیاشو میگفته

و برای حرف زدن بوده نه این که قصد داشته باشه شمارو اذیت کنه

میدونی همیشه سیر از گرسنه خبر ندارن

اون چون خودش ماشین داره بی ماشینی و حس شما رو درک نمیکنه برای همین راحت صحبت می‌کنه 

احتمالا هم بدون قصد صحبت می‌کنه

مخصوصا که میگید گفته افسرده شدم و... نشون دهنده اینه فقط میخواد صحبت کنه و شمارو هم صحبت خوبی دونسته

کسی که بخواد پز بده نمیگه افسرده شدم 

اون فقط با شما احساس صمیمیت کرده

ولی دلیل نمیشه شما هم همه راز زندگیتو بهش بگی ها

شاید منو تو اسمشو میزاریم مقایسه ولی ادم ک زندگی بعضی هارو میبینه چشمم باز میشه میگ خدایا ایا منم دا ...

درسته عزیزم

حالا درسته من اینو گفتم ولی خب خودمم بعضی جاها میگم چرا من باید اینهمه اذیت بشم و... ولی یکی خوش باشه چی میشد منم خوش بودم، حتی وقتی اینو بهت گفتم یه دقیقه قبلش داشتم بخاطر زندگیم گریه می کردم😂

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

به نظر من بیچاره فقط داشته روزمرگیاشو میگفتهو برای حرف زدن بوده نه این که قصد داشته باشه شمارو اذیت ...

اره ما خیلی باهم صحبت میکنیم اون درذاشو میگ منم دردامو میگم 

ولی من خیلی دوس دارم ماشین برونم  اینو هم از من یاد گرفته دختر داییم دید گواهیناممو گرفتم زود اونم اقدام کرد گرف 

ناراحتی من این نیس ک ناراحتی من شوهرمه ک باعث شده خودمو با این و اون مقایسه کنم یا حسرت چیزای کوچیک و بکشم

همه مردا میان میگن ما دخترتونو میگیریم خوشبختش کنیم ب خدا ب هیچ یک از حرفاشون عمل نمیکنن 

مگ فهمیدن احساسات و ارزوهای یه زن خیلی کار سختیه؟!

همیشه ب شوهرم میگم اگ بهم ارزش بدی منو بالا ها ببری این برای هردوتامون خوبه هر چه قدر شوهر ب زنش ارزش بده توی جمع انقدر عزیز میشه حتی دونه دونه حسودا زیاد میشن خودشونو نشون میدن 

پیشرفت ی خانواده عزیز کردن زنشه تمام .