2777
2789
عنوان

کسایی که دختر سه ساله دارن بیان

71 بازدید | 13 پست

دخترم سه سال و نیم هرجا میریم پارک به همه سلام میکنه میبینم بچه ها جواب نمیدن عصابم خورد میشه

یا تا میرسیم پارک به بچه ها میگه میشه با من دوست بشین

بعضیا دوست میشن بعضیا جواب نمیدن دخترم باز میگه چرا جواب نمیدین

نمیدونم چیکارکنم از فاز دوست بیاد بیرون هرجا میره فک میکنه باید دوست پیدا کنه وگرنه ناراحت میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فکر کنم اکثرا تو این سن همینن. دختر منم به همه میگفت بامن دوست میشی؟ بعد که اون یکی دیگه رو‌پیدا میکرد، دختر من غصه میخورد😂 درست میشه بعدا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

پسر منم دقیقا همین جوریهنزدیکای ۴سالشهاشکال نداره بذار همین جوری باشهبعدا قدرت رابطه برقرار کردنش با ...

ایشالله که موفق بشن

من میگم یکمم خودش بازی کنه اگه یروز تنها رفت جایی خودش سرگرم کنه 

رفتیم رستوران میگه میرم دوست پیداکنم

ایشالله که موفق بشنمن میگم یکمم خودش بازی کنه اگه یروز تنها رفت جایی خودش سرگرم کنه رفتیم رستوران می ...

بذار راحت باشه

زیاد بهش سخت نگیر

وقتی هم تنها بشن خودشون سرگرم می کنن

پسر من الان رفته وسط عروسکاش نشیته داره بهشون میگه حرف مامانتون گوش کنید ولا میام دعواتون میکنم خخخخ

اخ دقیقا دختر منم میره گیر میده چرا جوابم نمیدین

ب مرور درست میشه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»