2777
2789
عنوان

زندگی با فرد مبتلا به کولیت

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 22 پست
کولیت

یه سوال اگه خدای نکرده حتی سرطان باشه (که نیست و متفاوته)باید ولش کنی؟

شما خودتون اگه یهو مریض شدین زاید نامزدتون طلاق بگیره؟

یه چیز دیگه از کجا میدونی ایشون رو ول کنید برید سراغ یه دختر دیگه و ازدواج کنید تاابد سالمه

یهو اومدیم و تصادف کرد ناقص شد اونوقت چی؟خیلی طرز فکرتون بدِ و مشخصه اصلا دوسش ندارید

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اگه جای این نامرد، خانومش بود الان دنبال راه های درمان بود، یا از الان عزا گرفته بود که اگه برا شوهرش اتفاقی بیفته چه کنه!!!

اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.

حالا اگه جای این نامرد، خانومش بود الان دنبال راه های درمان بود، یا از الان عزا گرفته بود که اگه برا ...

شما از کجا می‌دونی من دنبالش نرفتم شما از کجا می دونی حمایتش نکردم 

هیچ کس اینجا نظر درست نمیده 

من از افرادی که کولیت دارن سوال پرسیدم چون میخواستم ببینم زندگی اونا چجوره 

اما افرادی که حتی نمی دونن کولیت چیه از روی احساس میان حرف می زنند

من خیلی حمایتش کردم الان اومدم مشاوره بگیرم که میتونم تو ادامه زندگی ادامه بدم یا کم میاره 

اما حرف نامرد و مرد میاد وسط 

من که گفتم هم میدونم کولیت چیه

هم شخص مبتلا بهش رو دیدم

بهتونم اطمینان دادم هیچی نمیشه

هزار بار دیگه اینجا بپرسی

به جواب آخر یعنی جواب من میرسی

برو به زندگیتون برس آقا

از هیچی هم نترس

فکر جدایی هم از ذهنتون کلا بیرون کنید

چون بعدا برید تو زندگی میخندی که یه روزی به فکر جدایی بودی بخاطر کولیت

من که گفتم هم میدونم کولیت چیههم شخص مبتلا بهش رو دیدمبهتونم اطمینان دادم هیچی نمیشههزار بار دیگه ای ...

من حرف حسابم این افرادی هستن که هیچی از زندگی من نمی دونن و در مورد من حرف می زنن من نامرد خطاب می کنن با اینکه هیچی از زندگی و مشکلات من نمی دونن 

عزیزم، متوجه نگرانی‌هات هستم. زندگی با فردی که به کولیت مبتلاست، می‌تونه چالش‌هایی داشته باشه، اما نباید به راحتی ازش دست بکشی. خیلی مهمه که شما و نامزدت با هم در این مسیر همراه بشید و از حمایت‌های پزشکی و روانی استفاده کنید. کولیت هم مثل هر بیماری دیگه‌ای می‌تونه با درمان و مراقبت کنترل بشه. اگر احساس می‌کنی که هنوز محبت و علاقه به هم دارید، بهتره که در کنار هم باشید و از راهنمایی‌های پزشکی کمک بگیرید. به نظر من، بیشتر از اینکه به حرف مردم توجه کنی، باید به احساسات خودت و همسر آینده‌ات توجه کنی. موفق باشی گلم.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!