2777
2789
عنوان

خانوما بیاید راجب تاپیک قبلیمه

39 بازدید | 8 پست

من با  شوهرم عقدم ببخشید واضح میگم شوهرم هم لباس زیر هم شلوار پاس بود فقط چون شلوارش خیس منی بود شلوار خیسش خورده ب واژن من  من برای همین هشت ماهه ک استرس دادم چندین بار آزمایش و سونو الآنم چون شکمم نبض میزنه حس میکنم باردارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تاپیکای قبلتم بودم چرا نمیپذیری باردارنیستی .اگه بودی الان ۸ ماهت بود .شکمت ۱۰برابر شده بود .مگه ...

آره شکمم بزرگه ولی ن ب اندازه شکم هشت ماهه 

می‌دونم بارداری نیست چون من پریود شدم و چندین بار از خون دادم و سونو ممنون از راهنماییت

آره شکمم بزرگه ولی ن ب اندازه شکم هشت ماهه می‌دونم بارداری نیست چون من پریود شدم و چندین بار از خون ...

بزرگی شکمت از تنبلی تخمدان .

چرا خودتو اذیت میکنی جای سونو. و ازمایش الکی برو پی درمان تنبلی تا بیشتر اذیت نشدی

خودت جواب خودتو دادی ،تنبلی تخمدان داری بخاطر همی پریودی منظمی نداری،در مورد نبض هم طبیعیه،  وقتی ازمایش دادی سونو دادی هیچی نبوده پس میخای دقیقا بچه کجا قایم شده باشه که بعداز ۸ماه هنو مطمئن نیستی و میگی شاید حامله ام 😑من الان تو ۹ماه بارداریم کاش به همین آسونی و راحتی که تصور میکنی بود 😁