2777
2789
عنوان

بلک ماسک

138 بازدید | 7 پست

خانوما کسی تا حالا از بلک ماسکاستفاده کرده چطور بوده من خیلی صورتم اکنه داره ولی میترسم بلک ماسک بزنم بدتر شه یا اگه راهی برا از بین بردنش دارین بگین🙏🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم..بلک ماسک رونمیدونم..ولی یه پیج تواینستا هست..که یه ماسک به اسم کافی اسکراب قهوه ویه سری مواددیگه که واسه ازبین بردن جوش هست داره.کلی بودن استفاده کردن جوشاشون ازبین رفته.میخوای شماهم یه سر بزن ببین..فکرکنم ازبلک ماسک بهترباشه

اگه اکنه های صورتت خیلی زیاده وجاش روپوستت مونده..درنگ نکن.برو یه دکترپویت بخواه برات قرص راکوتان بنویسه..اینوبخوری بعدازدوره چندماهه ..پوستت صافه صاف میشه عزیزم .انگارهیچوقت جوشی وجودنداشته..اینو همه نتیجه دیدن..حتی داداش خودم.خیلی ادمای معروف حتی..ولی فقط طبق دستورپزشک باید خورده شه..راکوتان بهترین واخرین گزینه برای اکنه اس که جوش هارو عمیقا نابودمیکنه