2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجیل میدم بادوم وگردو هرروز میدم غذای ابکی چند روز درهفته انجیر خیس خورده فقط این پودره خوبه .وقت ...

اجیل و گرمیجاات زیاد یبوست میاره، نخودچی اصلا نده.کیوی عالیه برا یبوست ،گل محمدی بریز تو ماست هر موقع میخوره

رشت الو بخارا نمیدونم همینا که تو خورشت میریزن

براهمونه من خراسان رضویی هستیم خواهرم عید گیلان بود روغن زیتون خرید خیلی خوب بود. شهرما همون روغن گیری هاهم بدرد نخوره .

حالا پیج همون مغازرو دارم تو رودبار بود  بگم برام همون بفرسته 

عزیزم پسرشما یبوستش شدیده شربت انجیر ازداروخانه بگیر ازاین بالشی ها هستن باشیرمیخورن براصبحانه بده بخوره غذای برنجی نده بیشترنونی بده  گوجه و خیار سبزه بده بخوره وبازی کنه ناشتاآب ولرم یک لیوان به اضافه ی هرچی دوستان گفتن درسته آلو خیس خورده بده انجیر برگه ی زردآلو و قیصی. هندونه زیاد ملون زیاد بده بخوره

عزیزم پسرشما یبوستش شدیده شربت انجیر ازداروخانه بگیر ازاین بالشی ها هستن باشیرمیخورن براصبحانه بده ب ...

همیشه باید انقد رژیمش سفت سخت باشه ؟اخه علتش  چیه ؟