2777
2789
عنوان

رازیانه

| مشاهده متن کامل بحث + 87934 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانمها من یک هفتست دارم مصرف میکنم هر شب یه لیوان صبح رازیانه یه قاشق میریزم تو لیوان اب جوش میریزم روش درشو میزارم شب ابشو میخورم قبل خواب اگه ریا نباشه 😂میخوام بگم انگار داره تاثیر میزاره حس سفتی و درد از درون دارم یه حالتی که شیر میاد تو سینه میخواد پر بشه و سفت دقیقت اون ولی خب زود تاثیر گذاشا رو من حالا ادامه میدم تا دو سه ماه تا به نتیجه برسم فقط من زحمت کشیدم لاغر شدم خدا کته بدنمو چاق نکنه فقط سینه و با سن چاق کنه

سلام خانومایی که مشکل هورمونی دارن موی بدن زیاد موی چانه ضخیم دور سینه و ناف و ...اندانهای زنانه شون به خصوص سینه هاشون کوچیک شده که من خودم جز همینام که یهو سینه هام نصف شد و آویزون و موهای سرم ریخت،جوشهای هورمونی روی صورت و....همشون علتش کم بودن هورمون زنانه هست و بالطبع کم بودن میل جنسی،رازیانه هم سرشار از هورمون زنانه است،من خودم تاثیرشو از هرجهت دیدم و خواستم باهاتون به اشتراک بزارم روزی یه لیوان دم کنین بخورین،من آسیاب نمیکنم البته

سلام خانومایی که مشکل هورمونی دارن موی بدن زیاد موی چانه ضخیم دور سینه و ناف و ...اندانهای زنانه شون ...

سلام دوست عزیزم من یه دختر۴ساله دارم سینه هام بعدشیردهی شل افتاده شدن بااینکه دوساله شیرنمیدم دیگه ...ولی فرمشونو لزدست دادن واقعا رازیانه فرمشونو برمیگردونه؟