2777
2789
عنوان

رازیانه

87933 بازدید | 75 پست

سلاااام خانمهای گل حتما حتما از روغن رازیانه یا دمنوش یا پودر رازیانه استفاده کنید اندامتونو زیبا میکنه و سفت و بزرگ اونایی هم که بزرگ هست بخورن سفت میشه . پودرشو با اب بخورید 

بخورید و نتیجه ش رو در تاپیک رازیانه به اشتراک بگذارید 

در زمان بارداری و اقدام و در زمان پریود ممنوع هست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبل مصرف رازیانه باید آز بده ... 

پرولاکتین چک بشه‌.. 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

کجاهارو بزرگ میکنه رو سینه اثر داره؟ من سینه هام آویزون و شله تازه دخترمو از شیر گرفتم تا ثیر داره

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

استارتر چاق نمیکنه که؟ اخه من خودمو کشتم لاغر کردم 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

تو اقدام مگه چه مشکلی داره 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی