2777
2789
عنوان

دیدین محدثه خانمو

1108 بازدید | 35 پست

که فوت کرده دیدین شوهرش چی به حالش اومده آخه خدایا چرا چرااا جداشون کردی دخترش کوچولوعه چطور دلت اومد  عاشق هم بودن کاش جداشون نمیکردی کاش منو به جاش میبردی😭😭

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فامیلش چی بود

نمیدونم بلاگر تو اینستا اسم شوهرش هم فرهاده

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

خدا نکنه 

این چ حرفیه

تو ب فکر بچت نیستی

بامن بمان تادر کنارت،جان بگیرم ...د............ دد. ردردرسینه ی طوفانی ات،سامان بگیرم ........................ ....دیروز با نامت شدم آغاز،مگذار..................................................ااامروز بی نام تو من،پایان بگیرم...

همینی تصادف کرده شوهرش خیلی گریه میکرد

تو خواب فوت شده قبلش گفته کمرم درد میکنه میرم بخوابم خوابیده دیگه بیدار نشده😔

عزیزم اینیستا ندارم یه عکس بزار لطفا کنجکاو شدم

باشه برم پیدا کنم بزارم