من خودم هر روز میرم و واقعا اگه هر روز نرم انگاری دو ماهه نرفتم همسرمم گاهی تنبلی میکنه یکروز درمیون میره و من همیشه دعوا دارم اما دخترم و هفته ای یکابر تا دوبار میگم مامانم ببرش بیشتر ازون نمیاد ببره میگه بچرو کشتی تو باید ده روز یکبار ببریش حموم ولی من حس میکنم کثیف نمیتونم بوسش کنم الان که هوا گرمه مگه دوبار در هفته حموم رفتن نوزاد ایرادی داره؟
بچه هام کوچیک بودن بستگی داشتن زمستونا دوروز ی بار تابستونا هرروز استخر بادی پر اب میکردم میبردمشون اب بازی الان گاهی هرروز گاهی ی روز درمیون
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
مامان من میگه برای بچه زیادیه حیف خودم بلد نیستم وگرنه هر روز میبردمش
کاری نداره
چندوقتشه؟
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️