2777
2789
عنوان

عروسی

289 بازدید | 27 پست

من دایی ام قراره ازدواج کنه خاله های منم هیچکدوم رقص چاقو رو نمیخوان انجام بدن قراره من انجام بدم درسته آیا؟ بدن به دختر ۱۴.۱۵ ساله؟ بعد من دقیق نمیدونم که رقص چاقو با خواهرای داماده یا عروس؟ الان نمیدونم که من انجام بدم جای خاله هام یا باید خواهرای عروس رقصو انجام بدن؟؟؟ 

من چندتا عروسی که رقص چاقو داشته دیدم خواهرهای عروس انجام میدادن

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هر کدوم از نزدیکا ک دوسدارن میتونن انجام بدن

ولی الویت با خواهر عروسه

بعد خواهرداماد

بعد خواهر زاده های طرفین

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

رقص چاقو چیه رسم کجاهست

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

شاید اونا هم دوست داشته باشن برقصن 

هماهنگ شید باهاشون

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست