2777
2789

بچه ها یکی از دوستام قبلا ک ازدواج نکرده بود داستان سرایی الکی میکرد

میگف دوس پسرم میخواستم 

بابام نزاشت 

اومد با مشت زد تو درمون گریه میکرد

میگف من این دخترو میخوام و کلی داستان های هندی و الکی....

دوباره میگف بابام میخواد بدم به یه پسری زوری

پسره رو هل دادم از رو پله ها افتاد

کلا همیشه درگیر پسرا بود بیان بگیرنش😐

حالا ازدواج کرده عقد کرده با یه پسره 

میره بیرون از غذاهایی ک باهاش میخوره عکس میگیره اون روز برام فرستاد عکسشو گف غذا چقد گرون شده اینارو با مهران رفتم خوردم شد فلان قیمت... 😐😐😐

باز دیروز اومده بود میگف منو مهران میخوایم بریم خارج زندگی کنیم😂😂😂😂😐

در صورتی شوهرش یه معلم ابتدایی سادس خیلی زندگی معمولیی دارن

کلا این دوستم همیشه پز تو خالی میده

همون موقع هم که مجرد بود قمپز پول رو در میکرد ولی وقتی با من میاد بیرون یجوری وانمود میکنه ک پول با خودم نیاوردم یا چی من میرم حسابش میکنم 😐😐😐

من اصلا فاز همچنین دخترایی نمیفهمم 

اینگار با شوهر کردن به دستاورد بزرگی رسیدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

این خاله منه یه گربه نر هم میبینه میگه منو میخواست بهش محل نزاشتم رفت خودکشی کرد بعدم با یه گربه چپر چلاق ازدواج کرد 

حالا در واقعیت شوهرشم بزور گرفته تش

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

یه دوستی داشتم

منم سادههه هرکیو میگفتن میگفتن این خاستگار منه

یطوریم دقیق میگفت شک نمیکردی

کل امار رو داشت

همیشه میگفتم خوشبحالش همه اینو خاستگاری کردن

بعدها فهمیدم همشونن دوس پسرش بودن😐😐😐😐😐😐من خیلی ساده بودم 

💍♥️

وای چقد چیپ و مسخرس😐😐چرا با همچین ادمی دوستی

خیلی چیپه 

منو اون اصلا به هم نمیخوریم اون لباسای خز مز میپوشه وقتی یه لباس قشنگ میپوشه زنگ میزنه میگ بیا بریم بیرون ک فقط خودش نشون من بده😐در صورتی که من هر ماه خودم لباسای برند و خوشتیپ میپوشم اصلا تو این فازا نیستم

مگه نمیدونی برا خیلیا شوهر بزرگترین دستاورده؟ شوهر و زایمان

اون حتما هدف و کاری نداره خیلی مهم میدونه شوار کردن و

تو همین سایت هزار تا دختر کم سن تاپیک زدن شوهر میخایم، حالا بپرسی دیپلمم به زور گرفتن فقط لنگ اینن یکی بیاد بالاسرشون زن شوهردار بشن

تو اگه راحت نیستی باهاش کم کن ارتباطت رو. زور نیس با این آدم دوست بمونی که !

منم یه دوست اینجوری داشتم همش میگفتم اوکی به خودم میگفتم بالاخره یه جا تمومش میکنه خسته میشه دیدم کم مونده بگه دارم میرم فضا کلا قطع رابطه کردم😂میدونی یجورایی احساس می‌کردم خر گیر اورده

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

مگه نمیدونی برا خیلیا شوهر بزرگترین دستاورده؟ شوهر و زایماناون حتما هدف و کاری نداره خیلی مهم میدونه ...

وایییییی دقیقا چرا اخه😐من از شوهر کردن میترسم اینا چطوری دوران خوب زندگیشون که وقت عشقو حالو پیشرفته رو ول میکنن میرن بشور بساب خونه شوهر