2789
عنوان

دختر داییم😑😑😑😑

425 بازدید | 15 پست

شب خونه شون صدا کرده

بعد زنگ زده میگه من دست تنهام اگه میتونی یسر میای خونمون بچه هامو نگه داری به کارم برسم

منم تو خونه کلی کار دارم

تو دلم گفتم دست تنهایی مهمونی نگیر

مردم نوکرتن مگه

خوشم‌نمیااد از الان برم بشینم خونه طرف

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه بچه کوچیک نداری ،برو خوب

باید به مامانایی که بچه کوچیک دارن کمک کرد

راه دوری نمیره عزیزم

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
اره

وای برو گناه داره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

شب خونشون صدا کرده ؟؟؟😶

در ضمن دختر داییته ، جاری  یا خواهرشوهر نیست که نسبت بهش گارد بگیری 

والا من مادرم هر وقت مهمونی مفصل فامیلی بده زن داییمو زود خبر میده از صبح میاد کمکش کنار هم کلی کارو بگو بخند مگه چی میشه