2777
2789
عنوان

مادرم اصلا بفکر آینده م نیست

141 بازدید | 13 پست

۳۶ سالمه از وقتی ۲۰ سالم بود رفتم دنبال کار نذاشت گفت فقط شوهرکن بچه دار شو کار نکن پول برای چیته فقط درس بخون

رفتم دانشگاه یه رشته سخت خوندم مهندسی

الان هزار تومن پول ندارم نه پول دارم نه شوهر نه بچه نه شغل 

بازم امروز مادرم ناراحت شد گفتم میخوام برم یه کار ارایشگری یاد بگیرم حتی پول ندارم خودمو بیمه کنم بازم میگه شوهر کن با اینکه میبینه شوهر نیست اگه هم باشه فقیرن هیچی ندارن هر خواستگاری داشتم گفت خودت شاغل باش

چرا اخه مادر همه بفکر اینده مالی بچه هاشون هستن ولی مادر من تنها چیزی که مهم نیست وضعیت مالی منه خودشم پول هیچی نداره نمیذارع هم من کار کنم تشویقم نمیکنه انگیزه نمیده حرفاشم خیلی روم تاثیر داره😞

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

تا دیر نشده حقیقت رو قبول کن . مادر تا زمانی که فکر و سیاست نداشته باشه نمیتونه دلسوز آدم باشه . مادرهای ما نه فکر دارن نه سیاست . آخرشم گردن نمیگیرن . میگن اینا نتیجه اشتباهات خودته . هر چی مادرت گفت اهمیت نده و کار خودتو بکن . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه ۳۶ سالته بنظرم مادرت نباید برات تصمیم بگیره اگه نمیخوای ۱۰ سال دیگه این حرفا باز تکرار کنی از همین الان بفکر شغل و آینده باش تو دیگه تو سنی نیستی ک برات تصمیم بگیرن

عزیزم خودت برای خودت تصمیم بگیر ،دنبال کار باش و جایی شاغل شوخواستگار مناسب هم جواب بله بده

بهش میگم برم دنبال کار کم مونده بود گریه کنه بجای تشویق کردن و روحیه دادن و انگیزه دادن منم خیلی زود میترسم همه انرژی مو از دست میدم با حالت های مادرم 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

تا دیر نشده حقیقت رو قبول کن . مادر تا زمانی که فکر و سیاست نداشته باشه نمیتونه دلسوز آدم باشه . ماد ...

همه ش احساس میکنم دارم عاق والدین میشم وقتی حرفاش با حرف من یکی نیست نمیدونم چه حس مزخرفیه

وااای خدایا بیشتر از مادرت ،خودت عصبیم کردی ،تویی که اینقدر تسلیم شدی الانم دیر نشده ،شروع کن

هر وقت میخوام شروع کنم تیکه میندازه میگه بفکر شوهر و بچه باش بجای کار و پول

بهش میگم برم دنبال کار کم مونده بود گریه کنه بجای تشویق کردن و روحیه دادن و انگیزه دادن منم خیلی زود ...

از خونه بزن بیرون بدون هیچ توضیحی 

مادره احترامش واحب ،اما ظلمی که به تو کرده هیچکی نکرده 

فیلم برادران لیلا رو ببین اگه ندیدی

عزیزم خودت برای خودت تصمیم بگیر ،دنبال کار باش و جایی شاغل شوخواستگار مناسب هم جواب بله بده

خواستگار مناسب اصلا ندارم اکثرا معتاد و بی پول

میخوام حداقل اینده و پیری خودم یچیزی جمع کنم زود قضیه بچه و شوهر پیش میکشه استرس میده نمیتونم فکرمو متمرکز کنم روی یه چیز

بهش میگم برم دنبال کار کم مونده بود گریه کنه بجای تشویق کردن و روحیه دادن و انگیزه دادن منم خیلی زود ...

به مادر ت بگو اگز من ۲۵ سالگی هم فارغالتحصیل شده بودم و سرکار رفته بودم الان ۱۱ سال سابقه کار داشتم،مامانت انگار سیاست نداره و  شما هم با حرفاش زود جا میزنی

به مادر ت بگو اگز من ۲۵ سالگی هم فارغالتحصیل شده بودم و سرکار رفته بودم الان ۱۱ سال سابقه کار داشتم، ...

اره بهش میگم اگه رفته بودم یه لاین ارایشگری الان چندین سال بود تجربه داشتم منو گفتی برو رشته سخت دانشگاهی بخون خواستگار خوب بیاد بگیره

یعنی تا الان خواستگار تحصیل کرده من نداشتم همه هم زیر دیپلم

بجای درس نذاشت من برم یه مهارتی بگیرم پولدار بشم الانم توبه نکرده هنوز