2777
2789
عنوان

تجربه زایمان در بیرجند

6273 بازدید | 16 پست

سلام مامانای گل من هفته۳۶م برا زایمانم انشاالله قراره برم بیرجند

میخوام بدونم کسی تجربه ای داره در مورد نحوه برخورد ماماها و رسیدگی تو بیمارستانا کجا بهتره؟ 

من روستام دو ساعت  با بیرجند فاصله دارم

و در مورد نحوه برخورد ماما ها استرس دارم

ممنون میشم کسایی ک تجربه دارن راهنمایی کنن

من مهرماه مامانم توی بیمارستان تامین اجتماعی بیرجند صفراشو عمل کرد و بخش زنان بستری شد

با اینکه بیمارستان دولتی بود ولی خیلی تروتمیز و خلوت بود. من مشهدم ب نسبت بیمارستانای دولتی مشهد ک اینقد شلوغ و بداخلاقن اونجا اینطوری نبود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام انشالله زایمان خوبی داشته باشی .مگر دکتر نمیاد بالا سرت .الان بیمارستان میلاد ازهمه بهتره تازه تاسیسه .من دو تا بچم رو تو بیمارستان تامین اجتماعی دنیا اوردم .بد نبود ولی بیمارستان اموز شی نری بهتره .

سلام انشالله زایمان خوبی داشته باشی .مگر دکتر نمیاد بالا سرت .الان بیمارستان میلاد ازهمه بهتره تازه ...

ممنون گلم من پارسال کوتاژ شدم رفتم میلاد امکاناتش خوبه دکترم خانم قنبرزاده بودن راضی بودم ولی بخش جراحی زنان اصلا توجه ای به محرم نامحرم نبود مستخدماش همه مرد جوون بودن پرستاره بهم میگفت شلوارتو دربیار برو رو تخت همون موقع مستخدم اونجا بود پرستاره میگه اون نگاه نمیکنه لااله الا الله

خدا نصیب کافرنکنه میگفت یه شنل بهمون ندادن که با اصرار و خواهش رفتم از یه مستخدم مرد گرفتم دختره مسیول اونجا که اصلن حجاب براش مهم نبود مگه میشه مرد جوون چشش نیفته 

خیلی بد بود