2777
2789
قیمتش چنده اصل و فیک داره ؟ و اینمه چجوری باید استفاده کنی

من از یه سایتی هست همیشه از اون سفارش میدم 

تقریبا ۱۹۰ تومنه با پست میشه همون ۲۴۰ اینا 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه از چشم شورش بود چون سر چیزای دیگه هم نظر داد بعدش به فنا رفت مثلا من ماشین خریدم بیچاره داشت میمرد تو پارکینگ اصلا نمیدونی زد زیر گریه نمیدونم جرا حتی سلام کردم جواب نداد بعد آمده بود کوشی کرفته بود که عه منم میخوام بنز بخرم منم تا هفته دیکه بنز میکیرم اقا ما فرداش رفتیم تصادف تا دوهفته عقب افتاده میومد کاغذ دعا پاره میکرد دم ماشینم😂😂😂😂😂

حجمش چقدر و چجوری باید استفاده کنی

من رفتم دکتر پوست و مو بهم معرفی کرد

ماه اول رو هر روز بزن هر ۲۴ ساعت بزن و اینکه به هر طرف سرت ۷ تا اسپری کن و ماساژ بده از ماه دوم روز درمیون بزن خواستی قطع کنی کم کم قطع کن 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره میدنالان مشکل تو ریزش هستش ؟ یا میخای پر شه؟ قرص فولیکوژن هم پر میکنه موهارو اما منو چاق کرد

من خیلی چاق شدم وبرام مهمه اشتها نده هم‌موهام خالیه هم میریزه ریزشش رفع بشه دوباره موهام پر میشه

من خیلی چاق شدم وبرام مهمه اشتها نده هم‌موهام خالیه هم میریزه ریزشش رفع بشه دوباره موهام پر میشه

آمپول بیوتین بپانتن بزن هر هفته 

اینم عالیه 

من میخام دوباره شروع کنم 

همه هم کلاسی هام اینو میزنن ریزش قطع میکنه 

در کنارشم قرص بگیر بخور