2777
2789
عنوان

چرا خدا واسه ما خوبی نمیخواد

96 بازدید | 9 پست

آخ به امام زمان دلم بدجوری له و لوردست 

انقد دیدم آدما آسون کار می کنن زندگی می کنن حالا سهم ما شده جون کندن اشم ریختن خسته شدم انقد چله گرفتم مگه مردم چله میگرن واسه نیاز هایی که حقشونه حالم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لابد برعکس اونا ، زندگی رو سخت میگیری.

خدا واسشون جور می کنه بابا در صورتیکه اصلا به خدا اعتقاد هم ندارن خوشیحالشون که خدا رو دارند حالا ما در حال دست و پا زدنیم که نیم نگاهی به ما کنه

شما هم درگیر قاعده ۹۹ هستید.

پادشاهی از وزیرش می‌پرسد: چرا همیشه خدمت‌کارم از من خوشحال‌تر است، در حالی که او هیچ چیزی ندارد! و منِ پادشاه که همه چیز دارم، حال و روزِ خوبی ندارم!؟

وزیر گفت: سرورم! شما باید قاعده ۹۹ را امتحان کنید! بعد ببینید آن خدمتکار خوشحال است یا نه.

پادشاه گفت: قاعده ۹۹ چیست؟!!

وزیر گفت: ۹۹سکه طلا در کیسه‌ای بگذار و شب آن را پشت درب‌ اتاق خدمتکار بگذار و بنویس این۱۰۰ دینار هدیه‌ای است برای تو و سپس در را ببند و نگاه کن چه اتفاقی رخ می‌دهد!

پادشاه، نقشه وزیر را انجام داد.

خدمتکار پادشاه، آن کیسه را برداشت و موقعی که به خانه رسید، سکه‌ها را شمرد، متوجه شد یکی کم دارد! پیش خود فکر کرد که آن را در مسیر راه گم کرده است!

همراه با خانواده‌اش کل شب را دنبال آن یک سکه طلا گشتند، هیچی پیدا نکردند! خدمتکار ناراحت شد از اینکه یک سکه را گم کرده است!

پریشانی به سراغش آمد، با آنکه آن‌ همه سکه‌های دیگر را در اختیار داشت! روز دوم خدمتکار پریشان حال بود چرا؟! چون شب نخوابیده بود. وقتی که پیش پادشاه رسید، چهره‌ای درهم و ناراحت حال، مثل روزهای قبل شاد و خوشحال نبود!

پادشاه آن موقع فهمید که معنی قاعده ۹۹ چیست!

آری، قاعده ۹۹ آن است که داشته‌های خود را نمی‌بینیم و تمرکز ما بر روی نداشته‌هاست.

و در تمام ادوار زندگیمان، دنبال آن یک گمشده می‌گردیم و خودمان را به خاطر آن ناراحت می‌کنیم و فراموش کرده‌ایم که شاید داشته‌های ما بسیار بیشتر از نداشته‌های‌مان است.

قسمت پر لیوان را ببینیم و قدرشان را بدانیم.

شما هم درگیر قاعده ۹۹ هستید.پادشاهی از وزیرش می‌پرسد: چرا همیشه خدمت‌کارم از من خوشحال‌تر است، در حا ...

اقا قسمت پر لیوان من و دوستام آسمون تا زمین متفاوته چیو ببینم خودمو گول بزنم؟

اقا قسمت پر لیوان من و دوستام آسمون تا زمین متفاوته چیو ببینم خودمو گول بزنم؟

معلومه فرق داره ، هر کس یه مدل زندگی داره. مقایسه اشتباهه. حالا شاید متوجه نمیشی اما سالها بعد خواهی فهمید باید راه خودت رو بری. ببین الان باید چکار کنی.

معلومه فرق داره ، هر کس یه مدل زندگی داره. مقایسه اشتباهه. حالا شاید متوجه نمیشی اما سالها بعد خواهی ...

راه ما مثل خانواده خودمونه دیگه راه منم جون کندنه همونطور که تا حالا بود