بچه ها نزدیک یه هفته پیش گوشگیر مطالعه از این سیلیکونی ها میزدم یکی از گوشام چن ساعت یه بار کیپ میشد رفتم پیش دکتر عمومی فقط یه قطره داد گف چیزیش نی حالا چن روز میگذره وقتی بلند گوی گوشیم رو نزدیک یه گوشم میکنم انق صدا بلنده گوشم اذیت میشه ولی نزدیک اون یکی گوشم میکنم صدا رو خیلی معمولی میشنوم یعنی چی شددده؟؟؟؟
اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
بقرآن این هفته مردم بسکه این دکتر اون دکتر شدم بجز گوش یه مشکل دیگه هم برام پیش اومده دیگه مردم
خدا سلامتی بده دختر. من زمان دانشجویی کلااا گوشام کیپ شده بود. افتضاحح ـرفتم شستشو. انگار تازه دنیا اومدم ـ🤣🤣یعنی همش میگفتم خدایا شکرت بابت نعمت شنیدن
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏