2777
2789
عنوان

اینده ی پسرعموم که بیخیاله درس شد

876 بازدید | 64 پست

پسرعموم فوق لیسانسه مهندسی داشت و دانشجوی دکترا بود  و تو یه شرکت کار میکرد که به حسابه پوله تورمه الان  ماهی بیست میلیون میشد.

ولی از دانشگاه انصراف داد  و یه دستگاه جوجه کشی با چند تا مرغ تخم گذار خرید تو انباریه خونه ش این کارو میکرد .

همه ی فامیل  مسخره ش میکردن و تحقیرش میکردن که چرا با اون تحصیلات داره این کارو میکنه . 

بعد از یه مدت از شرکت هم استعفا داد .گذشت و پسرعموی من که پراید رو به زور خریده بود ، الان بعد از هفت سال کارش حسابی گرفته یه تولیدی تخم مرغ زده و تخم مرغ عمده میفروشه .

پراید زیر پاش رو به ماشین پنج میلیاردی تبدیل کرد ، یه خونه ی خوب خرید ، همشم سفر های خارجیشون به راهه فقط تو هفت سال ، ماهی دویست میلیون هم درامد داره .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلاشش قابل تحسینه ولی باعث تاسفه که وضع مملکت جوریه که به نخبه هامون ارزش داده نمیشه و حقوق هاشون بسیار کمه ولی همچین شغلایی که تحصیلات خاصی نمیخواد چندین برابر پول میگیره

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...