2777
2789

من اومدم تمیزارو ببینم. خخخ من معمولیم 

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرشوهرای من زیادی دیگه تمیزن.

وسواس...

منم تمیزم ولی مث اونا هر دقیقه در حال سابیدن نیستم.

اصن میان خونم استرس میگیرم...

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

با بشور و بساب مداوم فقط جسم و روح آدم فرسوده میشه

بهتره یه برنامه ریزی باشه تا کارها درست و بموقع انجام بشه

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند

هر جارو کثیف کردی همونجا تمیزش کن نزار بمونه مخصوصا آشپزخونه..

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦

خانوما هیچوقت جسم و روحتون رو فدای تمییزی خونه نکنین..مهم خودتونین..اولویت اول خودتونین

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

حیفیتون نمیاد تمام روز تو خونه بشور و بساب می کنید😣😓

من یکم بیشتر از توانم کار می کنم همش به خودم می گم حالا خیلی  تمیز نشه ارزش نداره کمر درد و پا درد 

سعی می کنم مرتب باشم ولی نه جوری که ههلاک بشم

۱_هرچی رو برداشتی سر جایه خودش بذار  نگو بعدا میذارم .

۲_ هرچی که کثیف شد همون موقع تمیز کن . (میز_شیشه-گازو...) 

۳_جارو برقی رو روز هاشو تعیین کن تو هفته که چند بار جارو میزنی(مثلا من بچه ۱۱ ماهه دارم و یه روز درمیون جارو میکنم چون کوچکترین چیزارو میبینه و میذاره دهنش) 

۴_ شب قبل رفتن تو رخت خواب سعی کن وسایل رو مرتب کنی (مثلا من حتی کنترل ها رو جلو تلوزیون میذارم . 

۵_ یه باکس یا سبد بذار بچه ها اسباب بازی های خودشونو جمع کنن و بریزن توش و بذارن گوشه اتاقشون یا هرجایی. 

۶- یه زمانی  رو بذار برای شستن لباس ها و اتو کردن 

۱_هرچی رو برداشتی سر جایه خودش بذار  نگو بعدا میذارم . ۲_ هرچی که کثیف شد همون موقع تمیز کن . ...

دقيقا عين همينكارارو منم انجام ميدم 

من تميزم و مرتب اما وسواس نيستم و وقتم رو زياد صرف وسواس تميزي نميكنم 

بچه هفت ماهه دارم و جاروي خونم رو طبق برنامه ريزي انجام ميدم لباسشويي و حتي ريزترين كارها 

كلاً اخلاقم اينه كه واسه همه چي برنامه ريزي دارم 

كار امروز رو به فردا نسپار 

بقيش حله

استارتر جان من خونه م همیشه مرتبه و همیشه هم به ظاهر خودم و استراحتم هم میرسم

اکثر راه ها رو دوستمون قرص قمر گفتن بالا 

ولی چند تا نکته هم من اضافه میکنم ببین عزیزم برای تمیزی باید برنامه ریزی داشته باشی مثلا میتونی جمعه ها بچه ها رو بسپری به همسرت که ببره بیرون  یا ببری خونه ی مادرت یا نهایتا اگه جایی رو نداری اسباب بازی بریزی جلوشون تو اتاق تا بازی کنن

بعدببشتر تمیز کارای عمقی رو تو این یه روز انجام بدی مثل گردگیری همه جا، مرتب کردن داخل یخچال، خرید مایحتاج و میوه ...، جارو کشی حسابی،،برق انداختن آشپزخانه و سرویس ها، شستن لباس و حوله ها،  تمیز کردن تراس، و....

بعد اینجوری کار روزانه ت خیلی کمتر میشه مثلا هرروز یه گردگیری در حد ۵ دقیقه انجام میدی و یه جاروی ۱۰ دقیقه ای همه جا تمیز میشه و غذا رو سعی کن دو وعده ای درست کنی ک بلافاصله ظرف ها رو بشوری

یادت باشه همه ی وسیله ها باید یه جای مخصوصی تو خونه داشته باشه هیچ وسیله ای بی خانمان نباشه و هر چیزی رو که برداشتین بعد از استفاده بزارین سرجاش 

سعی کن زیاد اسباب بازی دم دست نزاری فقط یه سبد کافیه بقیه شو بزار تو انباری، ماهی یه بار هم اسباب بازی های دم دستی رو تعویض کن