2777
2789
عنوان

نامزدم

225 بازدید | 26 پست

دیشب باهاش مشکل داشتم سر این ک تازگیا ی هفته دیر جواب میده و اینا 

اول بهم گفت بیمارستانم رفیقم تصادف کرده این حرفا منم پیام دادم لطفا دیگه پیام نده تکلیف منو روشن کن 

صبح دیدم پیام داده ببخشید من شرمندتم قول میدم جبران کنم 

الان براش نوشتم ن دیگه نمیخام و لطفا ب خانواده ها بگو 

داره هی زنگ پیام میده چیکار کنم؟چی بگم بهش 

کار خوبی کردی ولی نشون به خونواده ها سعی کنید خودتون حلش کنید

تا مسئله حاد نشده باشه که به خونواده ها نمیگن عزیزم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کار خوبی کردی ولی نشون به خونواده ها سعی کنید خودتون حلش کنیدتا مسئله حاد نشده باشه که به خونواده ها ...

من دوتا اکانت دارم الان دیدم ی اکانتم با شمارش بلاک کرده

بترس و فرار کن

این آدم اصلا صلاحیت یک رابطه متعهدانه نداره کسی که تونست این همه وقت از تو دور و بی خبر باشه فردا روز خیلی راحت شونه خالی می‌کنه زیر بار مسئولیت هآی دیگه و راحت کنار می‌کشه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من پارتنرم شوهر خواهرش تصادف کرده الانم یه هفته بیمارستانه تو کماست دم به دقیقه پیام میده بهم

این دیگه نامزده 😐😐😐😐 ولش کن یه مدت توام جوابش نده

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕🌱

این پسرا هروقت میخوان خراب کاریهاشونو پنهان کنن گردن رفیقاشون میندازن. رفیقم تصادف کرد و.. این دختره که عکس و فیلم و پیامش تو گوشیمه دوس دختر دوستمه و دوستم گوشیش پیشش نبوده با گوشی من حرف زدن و...   کم مونده ل. خ. ت تو بغل یه دختر گیرشون بندازی برگردن بگن این دوس دختره رفیقمه لباس نداشت سردش بود رفیقم گفت تا من میرم براش لباس بخرم تو بغلش کن سرما نخوره😐

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜