2777
2789
عنوان

دورگه هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 56 پست
وقتی چهارم دبستان بودم یه دختره تو مدرسه مون قسم میخورد سلمان خان خواستکار خالمه🤣🤣ماهم باور میکردی ...

😂😂😂اتفاقا دوست منم میگفت قرار بوده بجا هدیه تهرانی تو فیلم قرمز بازی کنه ولی در نهایت نشده.😅😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها با بیچاره اینجوری رفتار نکنید دیگه واقعا چیز جالبیه این گفته بزار خوشحالیمو اینجام بگم :)

هی...واقعا خیلی بدن...اصلا شعور ندارن...اگه بگم کدوم ملیتم دوست دارم معلومه روس دلیلش اینه ایرانی هی بهم توهیین میکنن((: به روس بودنم افتخار میکنم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

من ۷ نسلم تو همون شهر خودشون بودن. یعنی یه ذره اونورتر نرفتن. همه هم ازدواج فامیلی

دقیقا مثل ما 

فامیل غریبه خیلی کمیابه

ولی من میخوام سنت شکنی کنم عروس غریبه بگیرم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

هی...واقعا خیلی بدن...اصلا شعور ندارن...اگه بگم کدوم ملیتم دوست دارم معلومه روس دلیلش اینه ایرانی هی ...

چیز مهمی نیست که بخوان مسخره ات کنن دارن شوخی میکنن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چیز مهمی نیست که بخوان مسخره ات کنن دارن شوخی میکنن

می‌دونم اما تو تیک تاک جاهای دیگه خیلی سر دورگه بودنم اذیت شدم(: 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

می‌دونم اما تو تیک تاک جاهای دیگه خیلی سر دورگه بودنم اذیت شدم(:

خب نگو مگه مجبوری

هی...واقعا خیلی بدن...اصلا شعور ندارن...اگه بگم کدوم ملیتم دوست دارم معلومه روس دلیلش اینه ایرانی هی ...

اشکال نداره عزیزم . دورگه هام انسان نعمولین دیگه بنظرم هیچ اشکالی نداره اونیم که مسخرو اذیتت میکنه تو تیک تاک عقل ندارن . جدی نگیر

حس ششمی بارداری 💟 💒 #مردادی