2777
2789
عنوان

دورگه هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 56 پست
الان روس از مد افتاده باید بگی دو رگه ایرانی کره ایم!

وقتی چهارم دبستان بودم یه دختره تو مدرسه مون قسم میخورد سلمان خان خواستکار خالمه🤣🤣ماهم باور میکردیم زنگا تفریح دورش جمع میشدن از هندیا میگفت🤣🤣

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سخته یا اسون زبان روسی؟چهره تون چجوریه،به روسها رفتین یا ایرانی؟

هردو خب روسی آسونه 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

و منی که طول مجموع رگ های بدنم ۱۰۰ هزار کیلومتر است

😅😅😅

مال شما خوبه،من ۱۰ کیلومترم نیستم😃🙃

همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>

وقتی چهارم دبستان بودم یه دختره تو مدرسه مون قسم میخورد سلمان خان خواستکار خالمه🤣🤣ماهم باور میکردی ...

هه مگه شوخی دارم حقیقته خوشت نمیاد رد کن

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

منم از طرف پدري رگ روس دارم فكر نكنم رياد اهميت داشته باشه دوست داشت اريايي خالص بودم

👍👍👍👍🌹🌹

همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>

جدیدا مدشده؟ میگن دورگه ایم؟

نه من جدی دورگم 

😅😅😅مال شما خوبه،من ۱۰ کیلومترم نیستم😃🙃

ااا 

شما رو کم زدن 

اعتراض کنید

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌