2777
2789
عنوان

به پدر نامزدم رنگ بزنم یا نه

116 بازدید | 10 پست

در حد نشون هستیم سه بار اومدن خونمون بهم زنگ زد برای عید فطر بنظرتون منم رنگ بزنم حالش بپرسم یا نه بنظر مرد مهربونی بود 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیخواد خودتو این وسط خیلی مشتاق نشون بدی. خودتو کوچیک نکن تا زمانی که ازدواج نکردی زیادم رفت و آ ...

شما ازدواج کردید ؟باشه عزیزم زنگ نمی‌زنم قراره آخر ماه بعد بریم خونشون با خانوادم دعوت کردن بنظرت دیگ زنگ نزنم اصلا 

وا گلم هنوز نشونی تو زنگ نزنی می‌زارن پای با حیا بودنت فدات شم ❤️ زنگ نزن انشالله عقد کردید باهاش بگو بخند کن و همیشه حالشو بپرس وقتی هم اون زنگ میزنی با حیا صحبت کن 

شما ازدواج کردید ؟باشه عزیزم زنگ نمی‌زنم قراره آخر ماه بعد بریم خونشون با خانوادم دعوت کردن بنظرت دی ...

آره ازدواج کردم. فکر میکنن از خدات بوده که گرفتنت. 

هر وقت رفتی خونشون با گشاده رویی رفتار کن.

اوایل عقدمون من روز مرد به همه برادرشوهرام پیام تبریک دادم اما بعدش فکرای بد درموردم کردن.

خودتو همیشه عقب نگه دار

نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله

وا گلم هنوز نشونی تو زنگ نزنی می‌زارن پای با حیا بودنت فدات شم ❤️ زنگ نزن انشالله عقد کردید باهاش بگ ...

قربونت برم من من عید زنگ زدم تبریک گفتم عید فطر بهم زنگ زد الان مونده بودم چیکار کنم

قربونت برم من من عید زنگ زدم تبریک گفتم عید فطر بهم زنگ زد الان مونده بودم چیکار کنم

خدا نکنه عزیزم دشمنات فدات بشن 

نه گلم اونا شاید امتحانت میکنن فدات باید قبول بشی الان میشینن میگن عروسمون خیلی خجالتیه خجالت هم سر چشمه حیاست