2821
2789
عنوان

حالم بده

99 بازدید | 7 پست

سلام نزدیک ۱ساله عقدم. من آدم کم حرف و خجالتی و اعتماد به نفس داغونم. مشکلم اینه که بلد نیستم با شوهرم چجوری رفتار کنم بلد نیستم بهش محبت کنم اصن چجوری باید محبت کرد چه کاری باید براش کرد بهم میگه خیلی سرد و خشکی وقتی پیشش تو ماشینم همش سکوتم آخه نمیدونم درباره چی باهاش حرف بزنم میشه کمکم کنید یکم یاد بگیرم چجوری با محبت با شوهرتون رفتار میکنید تو ماشین چه حرفایی میزنید وقتی دوتایی میرید جایی چکار میکنید مخصوصا اونایی که عقدن میشه بگید برا سرگرمی که حوصله خودتو و شوهرت سرتره چکار میکنی ۲۴سالمه 

لابد علاقه و تفاهم آمیز رفتاری نداره باهاتون چون زن و شوهر ی که پایه تفاهم هم باشن احتیاج به ابراز حس هاشون دلایل نمیگردن چون عشق بین شون شکل گرفته پایه هم هستن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا شوهرت چجوریه خودش

خودش خوبه محبت میکنه بلد چجوری محبت کنه گل میگیره ابراز علاقه میکنی حرف میزنه. مشکل منم که بلد نیستم خیلی خشکم سرد برخورد میکنم همش ساکتم باهاش جایی میرم همش ساکتم چون بلد نیستم چجوری باید حرف زد چی باید گفت 

یعنی چی

دوران عقد بهش میگن دوران شناخت پس یک خانم در این دوران باید از احساس و هیجان و اعصبانیت دور بشه تمرکز به شناخت شخصیت اش پیش بره که فردا روز با چه مردی و چه خانواده های زندگیش بسر ببره و یک بچه بیگناه هم وارد سختی ها نکنه اول شناخت بعد مادر شدنش و  از اونطرف هم احساس نیازهاش در حد دوران عقد داشته باشه باکره بودن شو حفظ کنه به هر دلیلی مشکلات خورد باشوهرش بتونه از حق حبس استفاده کنه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خودش خوبه محبت میکنه بلد چجوری محبت کنه گل میگیره ابراز علاقه میکنی حرف میزنه. مشکل منم که بلد نیستم ...

اول عضلات صورتت رو شل کن سفت نکن خودتو نفس عمیق بکش و کمی لبخند بزن دسته گل گرفت الکی ذوق کن بگو واای انگار تا حالا گل ندیدی خیلی گرم و اغراق آمیز تشکر کن طوری که انگار یه چیز خیلی خاص داده از حس و حالت بگو از قشنگی های شهر از خوردنی ها با آب و تاب بگو انگار خیلی مهم و جدیدن این حرفاااا...خلاصه از این مسخره بازیا...