بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دردسری اصلا نداره یک دادخواست زدن به دادسرای جرایم رایانه ای هست خودشون پیگیر میشن فقط یک دادخواست شما باید بزنید
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
من نمیخام خانوادم بفهمن ب داییم دایرکت داده ی پیج فیکه گفته از خواهر زادت کلی عکس و مدرک دارم
شما زیر 9سال هستین؟ علم آگاهی هاتون ببرین بالا یک دختر مجرد بالای 9 سال کاری به خانواده نداره چون از سن حضانت اومده بیرون
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
مگه کار خطایی کردی یا با کسی بودی؟ اگه نه پس دیگه مشکلت چیه
نه اصلا این هرکسی هست خیلی وقته میخاد ب من اسیب بزنه ت این مدت چندین بار با شماره های مختلف مزاحم شدم پیام دادن من جدی نگرفتم ولی این بار رفتن سراغ داییم
فقط میخاد خانوادمو بندازه ب جون من حالا خداروشکر داییم ادم منطقیه ، راستی بچه ها ی سری پیج بود دهن پیجای مزاحمو سرویس میکرد بعد پیجشو میپروند؟؟؟ دارید این مدل پیجارو؟؟