2777
2789
عنوان

تهدید

117 بازدید | 22 پست

بچه ها یکی با پیج فیک کلی داره تهدید اینا می‌کنه ک کلی مدرک و عکس دارم ابروتو میبرم دنبال شماره بابامه بنظرتون چیکار کنممم؟؟ حس میکنم اشناااس

حوصله دردسرای پلیس فتا رو هم ندارم بخاطر خانوادم ،

کاش شمارشو پیدا میکردم این‌جوری میفهمیدم کیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهدید چرا

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

دردسری اصلا نداره یک دادخواست زدن به دادسرای جرایم رایانه ای هست خودشون پیگیر میشن فقط یک دادخواست شما باید بزنید

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

دردسری اصلا نداره یک دادخواست زدن به دادسرای جرایم رایانه ای هست خودشون پیگیر میشن فقط یک دادخواست ش ...

من نمیخام خانوادم بفهمن ب داییم دایرکت داده ی پیج فیکه گفته از خواهر زادت کلی عکس و مدرک دارم

من نمیخام خانوادم بفهمن ب داییم دایرکت داده ی پیج فیکه گفته از خواهر زادت کلی عکس و مدرک دارم

شما زیر 9سال هستین؟ علم آگاهی هاتون ببرین بالا یک دختر مجرد بالای 9 سال کاری به خانواده نداره چون از سن حضانت اومده بیرون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شما زیر 9سال هستین؟ علم آگاهی هاتون ببرین بالا یک دختر مجرد بالای 9 سال کاری به خانواده نداره چون از ...

من 21 سالمه ولی خانوادم خیلی حساسن سر این موضوع دیروز از استرس اصلا نمی‌دونم چجوری رفتم دانشگاه 🥲

مگه کار خطایی کردی یا با کسی بودی؟ اگه نه پس دیگه مشکلت چیه

نه اصلا این هرکسی هست خیلی وقته میخاد ب من اسیب بزنه ت این مدت چندین بار با شماره های مختلف مزاحم شدم پیام دادن من جدی نگرفتم ولی این بار رفتن سراغ داییم 

یه پیج دیگه بزن، اون رو دیلیت کن بره

ت همین فکر هستم از بس ب داییم گفته کلی مدرک و عکس دارم که داییم هم شک کرده هی میگه ت چیکار کردی 

اگ قرار بود کاری بکنم خیلی وقت پیش میکردم ن الان ک با کسی نیستم 

تهدید چرا

فقط میخاد خانوادمو بندازه ب جون من حالا خداروشکر داییم ادم منطقیه ، راستی بچه ها ی سری پیج بود دهن پیجای مزاحمو سرویس میکرد بعد پیجشو میپروند؟؟؟ دارید این مدل پیجارو؟؟