2777
2789
عنوان

کیا دوتا تی وی دارن

209 بازدید | 25 پست

۲۰ ساله توی خونه پدرش بدون اجاره نشستیم . خوب اوایل ازدواج سه تا زمین خریدیم با پولامون ک سرمون کلاه رفت  بعدم مدت زیادی همسرم بیکار بود و زندگی با حقوق من میچرخید الان تازه ۴ ساله ی مغازه اجاره کرده همسرم الان کمی وضع بهتر شده . بهش میگم خوته بخریم میگه مفت نشستیم اخرشم نهایتا مال ماست و سهم خواهربرادرا رو میخریم گفتم خونه ۵۰ سال ساخت میخوام چیکار ی خونه نو بخریم. همسرم میگه بجای اینکه پول خونه بدم پولو میریزم سرمایه تو مغازه . 

توی اتاق هال یه تی وی ۴۰ داریم حالا بعش میگم یه تی وی هم اتاق پدیرایی بخریم. میگم به همین بهانه لوازم خونه اضاف کنیم کارم اشتباهه بنطرتون؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما تو سالن یکی داریم تو اتاق خواب هم من برای خودم یکی دیگه خریدم ، ایرادش چیه خیلی هم خوبه

اره ما هم یکی تو سالن یکی تو اتاق 

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

اخه دوستان میگن بجای دوتا تلویزیون بفکر خرید خونه باشین

اره خونه که مهم تره نه ما خونمون رهن دادیم که یه خونه بزرگ تر بگیریم الان یه جا دیگ هستیم 

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

بنظرتون واسه اتاق پذیرایی یدونه بخریم؟

اره چرا که نه حتی اگه خونه برای خودتون هم نباشه تلویزیون وزنی نداره موقع بار کشی 

ما از خونه قبلیمون تا الان این دو تا رو داشتیم تلویزیون جا ب جا کردنش آسون ترین وسیله هست فقط جعبه هاش رو دور نندازین چون ضربه گیر داخلش هست و محافظت میکنه موقع جاب جایی 

و الانم بخرید بهتره چون من ۵۰ اینچ 4k رو خریدم ۷ میلیون ۲ سال قبل الان ۲۴ میلیون شده 

اره چرا که نه حتی اگه خونه برای خودتون هم نباشه تلویزیون وزنی نداره موقع بار کشی ما از خونه قبلیمون ...

خخ اخه صبح به همسرم پیام دادم نخریم پولا بزاریم جنع بشه برا خرید خونه. الان باز پیام دادم بخر . میترسم دعوام کنه هعی نظر عوض میکنم