2821
2789
عنوان

رژیم فستینگ

185 بازدید | 10 پست

سلام 

با این رژیم میشه 20 کیلو کم کرد 

و اینکه تو چه مدت میشه این مقدار وزن کم کرد

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

همای پایتخت هم فست گرفته😁

از کجا میدونی ؟

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر ۲۰ ساله که راه زندگیش بلاخره پیدا کرده😍✨ تا ابد مدیون ۱۴۰۵ هستم🙃✌🏻چشام باز کرد انگار اندازه چند سال بزرگتر شدم😇🧡اینو بدونید تا خودتون نشناسید هیچ وقت از زندگی لذت نمی برید فق انگار میگذره👎🏻🥴

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از کجا میدونی ؟

اون قسمت که نقی گفت بیا شام بخور 

گفت قربونت برم بزار فستمو‌نگه دارم ببینم‌چی‌میشه

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

اون قسمت که نقی گفت بیا شام بخور گفت قربونت برم بزار فستمو‌نگه دارم ببینم‌چی‌میشه

آره البته هما عمل بای پس کرده😁

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

آره البته هما عمل بای پس کرده😁

زشت شده والا

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

زشت شده والا

اره این تپلا لاغر میکنن خیلی بد میشن  مثل مهران غفوریان

ولی خب سلامتیشونم تو خطر بوده حتما

فقط یه نفر خیلی جذابه هنوز اونم ادله

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
آره پوستاشون خیلی افتاده میشن اینا که عمل میکنن

اره دقیقا همین هم پیرنشونش میده

اره این تپلا لاغر میکنن خیلی بد میشن مثل مهران غفوریانولی خب سلامتیشونم تو خطر بوده حتمافقط یه نفر ...

بله سلامتی مهم‌تره

2824
2823
2791
2779
2792