2821
2789
عنوان

مامانم

189 بازدید | 10 پست

خیلی عجیب منو خواهرم تو یه اتاق می‌خوابیم مامانم موقع هایی که میخواد خواهرم تو پذیرایی صبحونه بده بره مدرسه در اتاق مارو می‌بنده امروز خواهرم میخواست از اتاق خارج شه دید در قفله خیلی برامون عجیب بود که چرا درو مامانم رومون قفل کرد مامانم اومد تو پذیرایی درو برامون بازکرد هر چی گفتیم چرا درو رومون قفل کرد گفت حالا چی شده مگه قفل کردم که قفل کردم کسی تاحالا مثل من اینجوری مشکوک شده یا نمونه ای مثل من دیده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بلاخره زندگیه دیگه یه وقتایی داره شاید نشه توضیح داد🫠🤣

گفتن پدرشون فوت شده

شما حرامزاده ها که بودید؟ از کجا آمدید؟ ما گرفتارچه نفرینی شدیم؟ این همه پلیدی زشتی و کثافت از انسان برنمی اید. شما حرامزاده ها ما را به جایی رساندید که آرزوی حمله به خاک خودمان را داریم به وطن مان به تن مان مگرنه وطن هر آدمی تن و جان اوست.خدا لعنت تان کند خدا لعنت تان کند هرچند دیگر نه خدای میبینیم نه میشناسیم🖤... حتی دشمنان باشکوهی هم نیستید اوباش هستید بی سروپا بی قید و بند بی رحم و بی افتخار

همون آخه چه کار خصوصیه که ما نباید ببینیم

من مامانم هر وقت بخواد به داداشم از خونه خوراکی بده مثلاً گوشت و برنج و.... از من قایم میکنه یه دفعه گونی برنجو دست داداشم دیدم داره میبره به مامانم گفتم گونی برنجو برد گفت کو نه من چیزی ندیدم 😬😬😬😬

2824
2823
2791
2779
2792