2777
2789
عنوان

تب بچه

134 بازدید | 25 پست

بچه ها پسرم سه سالشه،صبح دیدم دست و پاهاش داغه تب سنج آوردم پیشونیش۳۷ ولی پاهاش ۴۰ هست،این تبه؟نفساش هم تنده توی خواب 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر دو ساله منم ی دفعه ایی امشب سرش و کل بدنش داغ بود ساعت ۸ بهش استامینوفن دادم دیگه ساعت ۳ از خواب بیدار شدم نگاه کردم باز توی تب میسوخت بهش شربت بروفن دادم خوابید الان یکم بهتره  این یعنی ویروس جدیدی اومده؟؟

تبه برید بیمارستان احتمالا این ویروس که همه گرفتن رو گرفته

چ ویروسی لطفاً بگین چ علائمی داره دختر منم از دیشبی ی دفعه اینطوری شد بهش شربت دادم بهتر شده تبش کمتره بازم ممکنه بدتر بشه؟؟

دختر دو ساله منم ی دفعه ایی امشب سرش و کل بدنش داغ بود ساعت ۸ بهش استامینوفن دادم دیگه ساعت ۳ از خوا ...

آره پسر من طفلی هشت روزه تب میکنه و دل درد میشد الان رو به بهبودی هست انشاالله که خوب بشن همه بچهای مریض 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
آره پسر من طفلی هشت روزه تب میکنه و دل درد میشد الان رو به بهبودی هست انشاالله که خوب بشن همه بچهای ...

واای خدای من حاضرم خودم مریض بشم ولی بچه ام سالم بمونه  ..فکر میکردم بخاطر کولره ک چند روزه روشنه دوهوا شده پس ویروس همه گیره 

منم هفته پیش پسرم ۴ روز و ۴ شب تب بالا ۳۹ درجه داشت دائم پاشویه میکردم چند تا دکتر هم بردم ولی قطع نمیشد دیگه بعد ۴ روز قطع شد

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چ ویروسی لطفاً بگین چ علائمی داره دختر منم از دیشبی ی دفعه اینطوری شد بهش شربت دادم بهتر شده تبش کمت ...

اسم ویروس رو دکترا نمیگن اما به نظرم کروناست اما کشنده نیست علائم ایناست تب و گلو درد و بدن درد،ابریزش بینی بعد از دو روز بعضی حس بویایی و چشایی هم در کنارش از دست میدن 

اشتباه کردی تب کرده میبردی دکتر خطره ما یک ماهه خانوادگی درگیریم دیروز مطب بودیم راه نبود بشینی همه گرفتن

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

خدا بخیر کنه امروزی حتماً میبرمش

خوب میکنی محکم کاریه اما انشاالله که مبتلا نشده باشه چون بینهایت اذیت کنندس من خداروشکر از دیروز بهترم دیگه سرفه هم نمیکنم اما بقیه حتی به اسپری هم کارشون کشیده

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»