2777
2789

خانما دیروزصاحب کارم زنگ زدگفت شما خددت موضوع پاداش روگفتی ب فلانی گفتم اره چیزی شده گفت دیگه هرچی بهت پاداش دادم روب هیچ کس نگوجریان ازاین قراربرای عیدصاحب کارم ب من هم عیدی دادهم پاداش ومن تنها نگه داشت همه برن بعدپاداش رودادیکی ازهمکارام بامن خیلی دوست صمیمی شده یعنی ازم چندبارپرسید چرا تورونگه داشت من هعی چیزی نمیگفتم بعدچندباراسرارگفتم ی مقدارپاداش دادرفته ب مدیرگفته ب اون پاداش دادی ب من ندادی حالا من چ جوری رفتارکنم چون واقعا توقع نداشتم ازش ک ب من حسودی کرده ب مدیریت گفته درضمن مدیریت خانم هستند وگفت من ب میزان کارهای ک انجام دادین ب هرکسی پاداش وعیدی دادم ب میزان سابقه ی کاری واخلاق وخیلی چیزهای دیگه

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از منه چندین سال سابقه کار اداری و دولتی به شما نصیحت،هیچ وقته هیچ وقت با همکار صمیمی نشو

هیچ وقت

من بد ضربه خوردم

درحد ضبط صدا و بردن پیش حراست

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
نباید میگفتی از این ببعد نگو

دیگه نمیگم ولی بخدا امروز ازاینکه روب روم میسینه وهمش میگه مثل خواهرمی حالم بهم میخوره خدایی من بودم خوشحالم میشدم 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
از منه چندین سال سابقه کار اداری و دولتی به شما نصیحت،هیچ وقته هیچ وقت با همکار صمیمی نشوهیچ وقتمن ب ...

اره دقیقا ممنونم ازراهنمایت 

دیگه نمیگم ولی بخدا امروز ازاینکه روب روم میسینه وهمش میگه مثل خواهرمی حالم بهم میخوره خدایی من بودم ...

دید بدی داری تو فکر کن پدرت به خواهرت پول تو جیبی بده به تو نده معلومه عصبانی میشه و ناراحت شاید طرف نیاز داشته به پول ولی کلا این چیزا رو نگو

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
اره دقیقا ممنونم ازراهنمایت

ببین رابطه‌ت درحد سلام و علیک و صحبت اداری 

من با همکارام جوری صمیمی بودم که باهم مسافرت میرفتیم و خونه همدیگه میخوابیدیم ولی برای کشوندن خودش به بالا از بسیج نامه آورد که مثلا من به نظام و دولت و بسیج توهین کردم

و در پرونده اداری من درج کردند…

ببین رابطه‌ت درحد سلام و علیک و صحبت اداری من با همکارام جوری صمیمی بودم که باهم مسافرت میرفتیم و خو ...

یاخدا

ببین رابطه‌ت درحد سلام و علیک و صحبت اداری من با همکارام جوری صمیمی بودم که باهم مسافرت میرفتیم و خو ...

واقعا اینکارو کرد دیگه توهیین به بسیجو که همه میکنن

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
با دوستان محبت با دشمنان مدارا در حد سلام

پن اون دوست خودم میدونستم واقعا مبلغ ک مدیریت ب عنوان پاداش داده اون قدرنبود ک حسودی کنه خداسرشاهدمدیریت بهش وام دادمن خوشحال شدم درصورتی ک منم نیازداشتم گفتم توبروبگیر من فعلا صبرمیکنم ک نوبت من بود 

پن اون دوست خودم میدونستم واقعا مبلغ ک مدیریت ب عنوان پاداش داده اون قدرنبود ک حسودی کنه خداسرشاهدمد ...

درخت از ریشه اب میخوره ادم از ذاتش 

من باختن رو بلد نیستم ، فرق بین باختن و ساختن یک کلمه است " خواستن " 

واقعا اینکارو کرد دیگه توهیین به بسیجو که همه میکنن

ببین من به آرومی توی اداره معروف هستم. بی حاشیه، توی اتاقم نشستم کار به کار کسی ندارم 

البته بعدش از رئیس بسیج شکایت کردم، فرمانده اومد ازم عذرخواهی کرد ولی بعذش دیگه چه فایده…