2777
2789
عنوان

مگه من چی بش گفتم ؟!

1363 بازدید | 84 پست

دیروز صبح رفتم پیشش ببینیم همو ...

دیگه کم‌کم میخواستم برم دیدم داره توی تلگراام گوشی من میتابه ... منم گفتم توی تلگراام گوشی اون بتابم ... یهو تا گوشیشو ورداشتم گفت حق نداری به گوشی و تلگرامم دست بزنی ... گفتم وا مگه چی توش داری ؟! ... هی میگفت همین که گفتم و خوشم نمیاد و حق نداری ... منم از سر لجبازی گوشیشو محکم گرفتم و نمیذاشتم ازم‌بگیره ( قبول دارم اشتباه کردم ) ...

تهشم نذاشت بگردم اما فهمیدم با دخترخاله ش که قبلا گفته بودم باهاش حرف نزن حرف زده ... و نخواسته من ببینم ...

حالا دیروز گذشت ...

ادامشو میگم‌الان طولانی میشه اینجا ...

از پنجشنبه قرار بود امروز صبح ببینیم همو ... یهو دیدم نیومد ...زنگ زدم خواب بود ... گفتم مگه قرار نبود همو ببینیم کلی منتظرتم ... گفت عه قرار بود ؟ یادم نبود که ! اصلا میخواستیم ببینیم هم نمیشد چون من با دوستم قرار دارم ... و گفت مگه دیروز همو ندیدیم و چه خبرته هی میخوای ببینیم همو ... گفتم خب منتظرت بودم ... مسئله اومدن نیومدنت نبود انتظار داشتم بم بگی اگه نمیخوای بیای... 

بعدم با دلخوری گوشیو قطع کردم ... اونم فقط یه بار زنگ‌زد و جواب ندادم عصبانی بودم ...

واقعا چرا عزت خودتونو زیر سوال میبرید با موندن توی همچین رابطه هایی!!!؟؟؟

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر قرارتون ازدواجه که حق داری ناراحت و دلخور باشی اگر نه روابط ازاد و اینجور چیزا نه حق نداری ناراحت باشی......

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

ساعت ۱ زنگ زده و اول با عزیزم قربونت بشم که اره ببخشید بت نگفتم و معذرت میخوام ... منم گفتم معذرت میخوام‌زنگ زدی جواب ندادم و اینا ...

یهو باز عصبانی شد و گفت تو همه کارات وحشیانه س و اصلا ادب نداری ... دیروز و قبلا زدی قاب گوشی منو شکوندی (که لج کرده بودم و نمیذاشتم بگیره گوشیشو ) ... پ و یه بار دیگه م قبلا یه قابوشیش دستم بود یهو شکست ... غیر عمد )

گفتم واست میخرم قاب ... گفت اون بارم همینو گفتی و نخریدی !! ... گفتم‌مشکلت قاب گوشیته ؟؟... گفت نه ازت خسته شدم و حالم ازت به هم‌میخوره و هیچ کدوم از کارات منطقی نیست و فقط بلدی اعصاب منو خورد کنی ! ...

ساعت ۱ زنگ زده و اول با عزیزم قربونت بشم که اره ببخشید بت نگفتم و معذرت میخوام ... منم گفتم معذرت می ...

وای نگو دیگه دارم عصبی میشم 😡😡😡😡

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
اصلا دیوونه شد یهو ! شورشو درمیاره بعضی وقتا ...

تو چرا باهاش موندی واقعا؟؟؟ من خواهرمم باهام اینطوری حرف بزنه میذارمش کنار.

پشت تلفن هی فحشای رکیک میداد و میگفت باید حتما بزنم دهنت تا یاد بگیری وحشی نباشی و عین آدم رفتار کنی ... هی گفتم اگه انقدر من بدم  برو !! ... کسی مجبورت نکرده با من باشی !! ...

توی این ۴ سال فقط از بدی های من گفته و زده تو سرم ... مامانشم در جریانه ... بعدش بش زنگ زدم چون کلی با داد و فحش قطع کرد نگرانش شدم ...مامانش جواب داده دیگه بهش زنگ‌نزن و ولش کن هی اعصابشو خورد نکن ...

اصلا نمیفهمم ...

ساعت ۱ زنگ زده و اول با عزیزم قربونت بشم که اره ببخشید بت نگفتم و معذرت میخوام ... منم گفتم معذرت می ...

عزیزم اينا عوارض نزدیک شدن ولنتاینه بگذره خودش درست ميشه 

لطفا هرکس با من جر وبحث کرده بگه لایکش نکنم خودم زود فراموش میکنم با تچکر 😝😜😜😜