2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ نا امیدم اگ مغز باشه درمانی نداره

ناامید نباش 

منم مغزم به شدت درگیر و مشغوله 

حالم گاهی خیلی بد میشه 

نه شب دارم 

نه روز چش می ذارم کابوس وحشتناک یه ثانیه این مغز آروم و قرار نداره

شما مشکلت چیه 

معجزه شکر گزاری...

ناامید نباش منم مغزم به شدت درگیر و مشغوله حالم گاهی خیلی بد میشه نه شب دارم نه روز چش می ذارم کابوس ...

وسواس شدید دارم احساس حرکت مایع در گوش سر بدن میکنم توگوگل خوندم ممکنه مایع نشت مغز باشه هیچ درمانی نداره

راستش اگه هوش مصنوعی داری ازش بخواه با چند تا سوال سر و ته علائمت رو دربیاره و بهت بگه چیه بعدش هم ب ...

میترسم برم 

سی تی اسکن اینا میخاد اگ نشت مغز باشه هیچ درمانی نداره جوری از استرس میمیرم

میترسم برم سی تی اسکن اینا میخاد اگ نشت مغز باشه هیچ درمانی نداره جوری از استرس میمیرم

:

سردرد ، که هنگام نشستن یا ایستادن و هنگام خوابیدن احساس بدتر می کند. ممکن است به تدریج یا ناگهان روی بیاورد

تغییرات دید (تاری دید ، تتغییرات میدان دید)

تغییرات شنوایی / زنگ زدن در گوش

حساسیت به نور

حساسیت به صدا

مشکلات تعادل

سفتی و درد گردن

تهوع 

استفراغ

کدوم یکی از این علائم رو داری ؟ 

:سردرد ، که هنگام نشستن یا ایستادن و هنگام خوابیدن احساس بدتر می کند. ممکن است به تدریج یا ناگهان رو ...

ندارم اینارو احساس میکنم ی مایع تو سرو گوشم تکون میخوره بعد از بینیمم یهو یکی دوبار آب اومذ

دختر تو وسواس ذهنی داری و عین خودمی. و درکت هم میکنم ولی فکر نمیکنم همچین اتفاقی واست افتاده باشه

آخه این حس توهم نیس قبلاً فک میکردم سرطان دارم بعدش غلظت خون. الانم این فکرو میکنم اگر باشه بدبخت میشم بخدا