2777
2789
عنوان

دعواهاتون رو به مادرتون نگید

330 بازدید | 22 پست

بزرگترین عذاب وجدانم اینکه یبار با شوهرم رفته بودیم خریدای مامانم رو تحویل بگیریم از کارت مامانم حساب کردم یه مقدار خیلی کم ، کم اومد به همسرم گفتم بده ، نداد و فحش رکیک بهم داد و فروشنده شنید 

خیلی حالم بد شد بعد حساب کرد و من حاضر نشدم سوار ماشینش شم اسنپ گرفتم برم خونه مامانم اومد با لگد زد از پشتم درحالیکه روزه بودم 

خلاصه رفتم خونه مامانم و با گریه همه چیو تعریف کردم 

مامان محجوب و باشخصیتم که تاحالا تو عمرش با کسی تند صحبت نکرده زنگ زد به شوهرم و گفت خجالت نکشیدی بخاطر یه مبلغ ناچیز لگد زدی به دخترم 

من خجالت میکشم از دخترم تو سر من بخوره خریدها و ...

شوهرم خیلی شرمنده شد گل و شیرینی و شام آورد جلو در گذاشت روش نشد بیاد بعدش هم تاحدودی هم اصلاح شد 

ولی وقتی یاد حال مامانم تو اون لحظه میفتم دلم میخواد بمیرم هیچوقت خودمو نمیبخشم بعد اون ماجرا حسش به من بیشتر شده خیلی دلسوز و نگرانمه 🥺

دعواهاتون رو به مادرتون نگید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا کار خوبی کردی گفتی

بزار همسرت حساب ببره و متوجه بشه بی صاحب نیستی

ولی نه اینکه ریز ریز زندگیتو واسش بگی

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

درست میگی من اگرم تو این سالها یکی دوبار پیش اومده گفتم بعد پشیمون شدم چون ما زن و شوهرم راحت فرلموش میکنیم ولی تو ذهن ديگران میمونه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
درست میگی من اگرم تو این سالها یکی دوبار پیش اومده گفتم بعد پشیمون شدم چون ما زن و شوهرم راحت فرلموش ...

من فراموش نمیکنم بدی هارو 

خیلی کینه ای هستم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای امکان نداره  به مامانم بگم 

اگه بگم دیگه زندگی منو سیاه تر میکنه

دشمن دوماده

کافیه بفهمه ی دومادیش فقط صداشوبرا دخترش بالا برده 

مامان من خیلی پاچه گیره 

ازون مامانس ک باید همیشه حواست باشه ک بهش برنخوره و ناراحت نشع و گرنه دهن همه رو سرویس میکنه

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
من فراموش نمیکنم بدی هارو خیلی کینه ای هستم

خودت اذیت میشی :اگه انسان درستیه سر یه اشتباه کینه به دل نگیر

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
2790
2778
2791
2779
2792