2777
2789
عنوان

جذب کراش

106 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها امیدوارم حال همگی خوب باشه

من دانشجو ترم دو هستم 

اخرای ترم پیش یه اقا پسری رو دیدم تو دانشگاه و ازش خوشم اومده ولی نمیدونم چه اقدامی انجام بدم که جذبش کنم

من دختر کم حرفی هستم 

و اینکه تا حالا تجربه رابطه حضوری رو نداشتم 

برای همین اطلاعات خاصی ندارم واقعا 

ممنون میشم هر کدوم حتی شده یه نکته که فکر میکنین میتونه کمکم کنه برام بنویسین❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این روش دیگه قدیمی شده😂

راه حل دیگ ای بلد نبودم نیست تو دانشگاه ما کراش نبود کراش نمیزد کسی 🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

اگه رشته‌هاتون بهم مرتبطه ازش درمورد درسا کمک بگیر یا اگه نیست بگو خواهرم رشته شما رو میخواد بخونه و چندتا سوال بپرس و سر صحبت رو باز کن، باز یه هفته بعدش به یه بهونه دیگه برو جلو

🗝
اگه رشته‌هاتون بهم مرتبطه ازش درمورد درسا کمک بگیر یا اگه نیست بگو خواهرم رشته شما رو میخواد بخونه و ...

تو حضوری راحت نیستم اینجور سریع برم جلو

و راستی پیجش رو دارم 

خب برو دایرکتش و سوال کن ازش، حتما خودتو معرفی کنخجالتم نداره، فکر کن میخوای با یه اشنا صحبت کنی

خب مثلا چه سوالی بپرسم

بهتر نیس اول بذارم دو سه بار تو دانشگاه باهاش چشم تو چشم شم بعد برم پیام بدم؟ 

خب اخه هم رشته ای نیستیم ولی تو یه دانشکده ایمنمیدونم چی بپرسم🥲

بگو خواهرم میخواد بیاد توی رشته شما تحصیل کنه و چند تا سوال مرتبط با رشته‌ش بپرس که چطوریه و بازار کارش چطوره و درسا و فلان، بعدم بگو میشه اگه کاری داشتم توی اینستاگرام ازتون بپرسم؟ 

بعد یه هفته بعد یا چند روز بعد به یه بهونه برو یه چیزی ازش بپرس توی دایرکت، اینطوری شایدم فالوت کرد و سر صحبت باز شد

🗝