monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6248 عنوان معده درد 34 بازدید | 8 پست چندروزه سوزش معده دارم حتی غذانمیتونم بخورم نهایت یه لقمه نون پنیر بخورم یاماست☹️ننیدونم چرایهو اینجوری شدم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️ 1404/01/27 | 01:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 26111 الهی😭 درکت میکنم ....صبح ناشتا اس امپرازول یک ساعت قبل صبحانه و بعد از ناهار یه فاموتیدین بخور ....عصاره شیرین بیان هم بخر بعد هرغذا ی کم بخور سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6248 الهی😭 درکت میکنم ....صبح ناشتا اس امپرازول یک ساعت قبل صبحانه و بعد از ناهار یه فاموتیدین بخور ... ... ☹️ندارم فقط فامو دارم که میخورم اصلا میلم ب غذانمیکشه هرچقدرم گشنم باشه اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6248 ☹️من ب برنج حساسیت دارم😔جزایرانی نمیتونم برنجی بخورم حس میکنم از اونه باز اینجورشدم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 26111 ☹️ندارم فقط فامو دارم که میخورم اصلا میلم ب غذانمیکشه هرچقدرم گشنم باشه معدت دچار التهاب و ورم شده ....فردا برو بخر حتما وگرنه روز به روز بدتر میشه ....توجه کن ببین اخیرا چیزی نخوردی ک حساسیت داشته باشی مثل گردو، عسل، بادام زمینی، باقالا،و ....ب نظرم حتما ی دکتر برو و نرفتی هم اینا ک من گفتم را بخر عالیه سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6248 معدت دچار التهاب و ورم شده ....فردا برو بخر حتما وگرنه روز به روز بدتر میشه ....توجه کن ببین اخیرا چ ... برنج😭😭😭فک کنم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 26111 برنج😭😭😭فک کنم الهی😭 منم همینجورم حساسیت غذایی دارم و اگه بی احتیاطی کنم بدجور ماه ها درگیر میشم ....سریعا برنجتون را عوض کن حتی شده خورده و سرلاشه بگیر ولی برنج خوب بگیر سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6248 الهی😭 منم همینجورم حساسیت غذایی دارم و اگه بی احتیاطی کنم بدجور ماه ها درگیر میشم ....سریعا برنجتون ... 😔هربارمیره میخره ب اسم ایرانی برنج غیرایرانی بهش میندازن اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 26111 😔هربارمیره میخره ب اسم ایرانی برنج غیرایرانی بهش میندازن الهی خدا لعنتشون کنه سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....