2777
2789
عنوان

معده درد

34 بازدید | 8 پست

چندروزه سوزش معده دارم حتی غذانمیتونم بخورم نهایت یه لقمه نون پنیر بخورم یاماست☹️ننیدونم چرایهو اینجوری شدم 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

الهی😭 درکت میکنم ....

صبح ناشتا اس امپرازول  یک ساعت قبل صبحانه و بعد از ناهار یه فاموتیدین بخور ....

عصاره شیرین بیان هم بخر بعد هرغذا ی کم بخور 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
الهی😭 درکت میکنم ....صبح ناشتا اس امپرازول یک ساعت قبل صبحانه و بعد از ناهار یه فاموتیدین بخور ... ...

☹️ندارم فقط فامو دارم که میخورم اصلا میلم ب غذانمیکشه هرچقدرم گشنم باشه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

☹️من ب برنج حساسیت دارم😔جزایرانی نمیتونم برنجی بخورم حس میکنم از اونه باز اینجورشدم

☹️ندارم فقط فامو دارم که میخورم اصلا میلم ب غذانمیکشه هرچقدرم گشنم باشه

معدت دچار التهاب و ورم شده ....فردا برو بخر حتما وگرنه روز به روز بدتر میشه ....

توجه کن ببین اخیرا چیزی نخوردی ک حساسیت داشته باشی مثل گردو، عسل، بادام زمینی، باقالا،و ....

ب نظرم حتما ی دکتر برو و نرفتی هم اینا ک من گفتم را بخر عالیه

معدت دچار التهاب و ورم شده ....فردا برو بخر حتما وگرنه روز به روز بدتر میشه ....توجه کن ببین اخیرا چ ...

برنج😭😭😭فک کنم

برنج😭😭😭فک کنم

الهی😭 منم همینجورم حساسیت غذایی دارم و اگه بی احتیاطی کنم بدجور ماه ها درگیر میشم ....

سریعا برنجتون را عوض کن حتی شده خورده و سرلاشه بگیر ولی برنج خوب بگیر

الهی😭 منم همینجورم حساسیت غذایی دارم و اگه بی احتیاطی کنم بدجور ماه ها درگیر میشم ....سریعا برنجتون ...

😔هربارمیره میخره ب اسم ایرانی برنج غیرایرانی بهش میندازن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز