2777
2789
عنوان

کنصلح🗿💔

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 36 پست
خوشحال شدم گفتی فان بودگفتم یا خدا چرا غلط نوشته😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

شاید باورت نشه ولییییی به یکی از بچه های کلاسمون بگی اینو بنویس، همینجوری غلط مینویسه🗿🗿🗿🗿

یه عدد enfp دلقک😁🎀 ••••بنده ایزوعلی میباشم، تخصصم خندوندن بقیه(جدی خیلی حال میده xD) و همچنین شما دوست عزیز میباشد💅😔نخیر، بنده بچه نیستم، سن عقلی اینجانب 25 عه (اره جون عمم) و... قاشق فیلمای ترسناک و انیمهههههههههههههه😭💓انیمه ایز مای هارت، مای لایف🎀 مانهوا؟اصن زندگی بدون مانهوا معنی ندارهههههه😭 مخصوصا سلطنتی و بی ال😂 ارتیستعلی؟ شاید... امیدوارم یه روزی بشم 😁 و اگه بهت درخواست دادم.... چونکه از نظرم خیلی ادم باحالی هستی💓پس بوث به کله ت🎀

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂شاید باورت نشه ولییییی به یکی از بچه های کلاسمون بگی اینو بنویس، همینج ...

😂😂😂😂بهش بگو درست بنویس

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد😍💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا به خدا....بعضیاشون خیلی خیلی پرووو هستن...

ارهههه همشم میگن از ما بهتر پیدا نمیکنی.... 

یکی از دوستام یمدت با یه پسر این مدلی بود... ولی اخراش متوجه میشه که این هم پررو عه و هم از خود راضی.... یبار بهش همین دیگه مثل من پیدا نمیکنیو به دوستم گفته، دوستمم برداشته گفته خداروشکر پس! 😂😂😂😂

یه عدد enfp دلقک😁🎀 ••••بنده ایزوعلی میباشم، تخصصم خندوندن بقیه(جدی خیلی حال میده xD) و همچنین شما دوست عزیز میباشد💅😔نخیر، بنده بچه نیستم، سن عقلی اینجانب 25 عه (اره جون عمم) و... قاشق فیلمای ترسناک و انیمهههههههههههههه😭💓انیمه ایز مای هارت، مای لایف🎀 مانهوا؟اصن زندگی بدون مانهوا معنی ندارهههههه😭 مخصوصا سلطنتی و بی ال😂 ارتیستعلی؟ شاید... امیدوارم یه روزی بشم 😁 و اگه بهت درخواست دادم.... چونکه از نظرم خیلی ادم باحالی هستی💓پس بوث به کله ت🎀

😂😂😂😂بهش بگو درست بنویس

اتفاقا تو همه ی نامه هاشم غلط هاشو میگیرم😂😂😂

بعد برمیگرده یه 🗿 طوری نگام میکنه😂😂😂😂

بذار بچه خوش باشه😂😂😂😂

باشه باشه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂