2777
2789
عنوان

هم اتاقیام تهدیدم میکنن…

137 بازدید | 15 پست

سلام خانوما🩷 چند وقته هم اتاقیای خوابگاهم بی دلیل باهام بد شدن درحالیکه دو ماه اول (بهمن و اسفند ماه) به شدت صمیمی رفتار میکردن. 

این بد شدن تا جایی پیشرفته که عملا ازارم میدن (مثلا بعد از ساعت دوازده اهنگ میذارن یا جیغ میکشن نمیذارن بخوابم، وسایلمو بی اجازم جا به جا میکنن، بسته های پستیمو برمیدارن باز میکنن، وقتی میگم وظایف اتاقو انجام دادم میگن دروغ میگی و از عمد وسایلشون یا ظرفای کثیفشونو جلو کمد من ول میکنن…) امشب رسما تهدیدم کردن که به صورت فیزیکی میخوان ازارم بدن و میخوام بدونم با توجه به اینکه اونا سه نفرن و من یه نفر اگه کاری تو اتاق انجام بدن که بهم اسیب فیزیکی بزنه، میتونم ازشون شکایت کنم بدون شاهد؟ یا حتما باید شاهد داشته باشم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام فقط بدونم واقعا اینایی که داری ازشون میگی، دانشجو و تحصیل کرده های اینده ی مملکت هستند؟ خدا رحم کنه اینا میخواند که شغل و پستی توی این مملکت داشته باشند.

برو به سرپرستارتون بگو، مگه شهر هرته

نمیدونم خیلی ترسیدم😭😭

ببین یبار تو دعوا حرفاشونو ضبط کن یا هروخ حس کردی میخان پشتت حرف بزنن گوشیت بزار رو ضبط خودت برو بیرون

همینارو ببر نشون معاونت بده حراستیشون میکنن.

تجربه کردم خودم

میخوام فقط بدونم واقعا اینایی که داری ازشون میگی، دانشجو و تحصیل کرده های اینده ی مملکت هستند؟ خدا ر ...

متاسفانه بله:) و حتی جزو دانشگاه های برتر کشورم هستن. به خانوادم که میگم میگن تقصیر خودته و تو اخلاقت بده و فلان ولی واقعا من حتی ازاری بهشون نرسوندم هیچ، همیشه محترم باهاشون رفتار کردم. نمیدونم چشون شده. حتی به یکی دیگه از بچه ها گفتن ما نمیخوایم حتی با این صحبت کنیم و اون دختره اومد بهم گفت هم اتاقیات اینجوری میگن:))))

متاسفانه بله:) و حتی جزو دانشگاه های برتر کشورم هستن. به خانوادم که میگم میگن تقصیر خودته و تو اخلاق ...

تهدید خودش جرمه، نمیدونم چه جوری میشه از این حرفشون مدرک جمع کرد،ولی اگه فهمیدی از این حرفشون که تهدیده مدرک جمع کن و پای ترس براشون بذار.