2821
2789
عنوان

دوراهی سخت

123 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها خوبین شبتون بخیر میشه یکم راهنماییم کنید ممنون

من ی دختر پنج ساله دارم دوست دارم یه رشته ورزشی ثبت نامش کنم که هم آینده داشته باشه هم هی شاخه به شاخه نباشه بین دو رشته کاراته و تکواندو موندم خودم دوست دارم بره تکواندو نزدیک خونمون هم باشگاهش هست ولی امروز ک رفتیم هم جاش کوچیکه هم خیلی شلوغه کاراته هم مربیش کاربلده باشگاهش بزرگه ولی بدیش اینه جاش دوره محیطش بده درضمن ب جز این ی بچه دوساله هم دارم اونم باید ببرم با خودم حالا شما جای من بودین چیکار میکردین

راستی اینم بگم جلسه اول ک رفتیم همسن دخترم کسی نیست همشون بزرگن فقط ی بچه هفت ساله هست دخترم با تعجب نگاه میکرد اصلا اجتماعی نیست با کسی حرف نمیزنه فرز نیست

تکواندو عشق است 

ولی اگه حریف نداشته باشه یکم اذیت میشه 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والیبالم خیای خوبه 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

میخوای حتما رزمی بزاریش؟ ببین معمولا وقتی فقط یکی دوتا بچه باشع مربیع بیشتر وقتشو واسه بزرگسالا میزاره و عملا کاری با کوچبکترا نداره البته خب باید یه جلسه بری ببینی. بنیه قوی ای داره؟

پنج ساله کلاس والیبال هست؟

بله هست 

اگه بچه ی قوی ایع که خیلیم عالی. من خودم تکواندو مدت زیادی کار کردم. بیشتر از پا استفاده میشه. و لوازم ایمنی هم داره باید بگیری. کاراته رو مطمئن نیستم ولی فک کنم لوازم نداره یا کمتره

به نظر میاد کاراته با توجه به مکانش شرایط بهتری داشته باشه. ولی اگه میخوای تکواندو بزاریش، ببرش یه جای دیگه

بچه کوچیکه و باهاش ممکنه خوب کار نکنن اگه شلوغ باشه

جلسه های اولم بشین تا مربی ببینه پیگیری بچه رو ول نکنه

واسه این میگم که خیلی دیدم