2777
2789
عنوان

غم ورناراحتی

160 بازدید | 4 پست

خدایا حکمتت رو نمیدونم ولی من خیلی از شرایط زندگی راضی بودم چرا یه دفعه همه چیز عوض شد و من دیگه طعم خوشبختی رو حس نمیکنم شاید باورتون نشه نزدیک ۱۰ ماهه من دیگه چیزی رو دوست ندارم هر شب میگم خوش به حال اونی که چراغ خونه ش روشنه و کانون خانواده اش گرمه،دلم خیلی برا بچه هام میسوزه از الان باید طعم بی پدری رو تا آخر عمر بچشند، ،،،خدایااااااااااااچراااااااااااا،یه وقت ها میگم چه کارمون داشتی ما که آزاری به کسی نداشتیم چرا این طور شد...

سلام عزیزم درکت می کنم منم دقیقا مثل تو شدم ،از وقتی همسرم رفته خیلی بی انگیزه شدم، همش از خدا گلایه دارم و میگم چه حکمتی تو کارت بوده که اینجوری زندگیم از هم پاشید . هیچ وقت فکرش نمی کردم همسرم بره و واینجوری تنهام بذاره حتی تو خوابم نمی دیدم . بعد از گذشت یک سال هنوز باورش برام سخته ولی چه میشه کرد عزیزم ،خدا بزرگه امیدوارم خدا به دلتون آرامش بده❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😔😔😔😔😔

صدومین کاربری منه🧚‍♂️     🧚‍♂️ یک دختر غمگین که نیاز به خواب ا بدی🖤 🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️ 🧚‍♂️ زندگی بدجور عذابم میده..🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🎧🚬⚰