2821
2789
عنوان

دلم تنگ شده

117 بازدید | 12 پست

بعد از کلی جنگیدن با خودم و رها کردن چند روزش امشب سخت دلتنگشم اخه شب یلدا کنارم بود:)

چرا زمان انقدر زود میگذره دیگ راه ارتباطیم ندارم از همه جا بلاکم

الهی ، میفهمم حالتو

هر اشکی که الان میریزی ، هر غصه‌ای که میخوری ، بخشی از روند التیامته. میدونم سخت میگذره اما تموم کردن ارتباط بعضی وقتا مهربونانه‌ترین تصمیم برای توعه.

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهی ، میفهمم حالتوهر اشکی که الان میریزی ، هر غصه‌ای که میخوری ، بخشی از روند التیامته. میدونم سخت ...

من نخواستم تموم کنم ارتباطمو اون تمومش کرد بیرحمانه:)

منم دلم تنگ میشه دلم برا آدمی تنگ میشه ک فکر کنم مرده 

همش بهم دروغ می‌گفت اصلا نمی‌دونستم با چند نفره 

عید زنگ زد عید و تبریک گفت ریدم بهش 

بعد دو روز خودم با گریه زنگ زدم باز ریدم بهش گفت برگشتی بیام دنبالت گفتم ک چی بشه😂

همین دو روز پیشم زنگ زدم شماره رفیقش و گرفتم اونا ریدن به من 🤣🤣🤣 

خلاصه ک اصلا وضع بدیه ولی خب وقتی می‌دونم منو هیچی نمیدونه و اصلا براش مهم نیست باشم نباشم الان میتونم بگم بالای چهارماهه ندیدمش ولی ی زنگ نزده

عزیزم ای کاش به عاقبتش فکر میکردی حیف که ما دخترا زود گول میخوریم 

خودش پشیمون میشه نمیدونه چیو از دست داده ولی من جات بودم دیگه سعی میکردم فراموشش کنم و آهنگ گوش بدم و بیرون برم و وقتایی پر کنم تا وقتی واسه فکر کردن به اون نداشته باشم

یه کم سخت ولی میگذره

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
عزیزم ای کاش به عاقبتش فکر میکردی حیف که ما دخترا زود گول میخوریم خودش پشیمون میشه نمیدونه چیو از دس ...

خیلی دوسش داشتم و دارم 

۱ ساله عاشقشم ۱ ساله روزارو شمردم ببینمش تو حسرت دیدنش پیر شدم درست جایی که فکر گردم به ارزوم میرسم میبینمش اکسش برگشت و کلا بلاک شدم من موندم حسرت یک دیدار معمولی

من نخواستم تموم کنم ارتباطمو اون تمومش کرد بیرحمانه:)

میدونم چه حسیه ، انگاری زمین یهو از زیر پات خالی میشه.

الان هزارتا چرا توی ذهنته. اینکه کجای کارو اشتباه کردی ، کجای مسیرتو اشتباه رفتی.

این روزا میگذره🫂

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
خیلی دوسش داشتم و دارم ۱ ساله عاشقشم ۱ ساله روزارو شمردم ببینمش تو حسرت دیدنش پیر شدم درست جایی که ف ...

تو که میدونستی عاشق عکسشو قیدشو باید میزدی منم کسی که دوسش داشتم و شب روز آرزوی دیدنشو میکردم آخرش چی شد؟ با دختر خالم ازدواج کرد با صمیمی ترین رفیقم