2777
2789
عنوان

برم یا نرم؟؟؟

216 بازدید | 34 پست

من با دختر خاله همسرم مشکل دارم تو این دو ماه اخیر هم بیشتر شده ک فقط جواب سلامشو میدم این اواخر و تمام شک کرده بهم پیام داد چیزی شده و...گفتم ن.مامانش زنگ زده ب مادر شوهرم گفته چرا ثمین پشتشو میکنه ب دختر من؟چرا باهاش حرف نمیزنه؟مادرشوهرمم گفته اینجوری نیس گفته ن مطمئنم اینم گفته خواهر عروسام فرقی با دخترم ندارن لطفا با اونا کاری نداشته باش ناراحتشون نکن اگ چیزی هم بینشون باشه ما دخالت نکنیم همسرمم ب مادرش گف بگو دس از سر ما بردارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی میبینمش با کاراش و حرفاش  نکبت انقد اعصابمو خراب میکنه میام خونه قرص اعصاب میخورم تا صب نمیخابم تا چن روز داغونم تازه دو بار هس خوبم اونم حرف در میارن چیکار کنم؟

وقتی میبینمش با کاراش و حرفاش  نکبت انقد اعصابمو خراب میکنه میام خونه قرص اعصاب میخورم تا صب نم ...

شاید شما حساسی.چون اگر منظور حرفاشون به شما بود پیگیر علت ناراحتی شما نمیشد

چرا از دخترخاله بدت میاد

قبلا شوهرمو میخاس دروغکی ب همه گفته بود بهم پیشنهاد داده.هنوزم چشمش دنبالشه.مدام غیبت مادرشوهرمو میکنه ک منم چیزی بگم بره بهشون بگه میونمونو بهم بزنه

وقتی میبینمش با کاراش و حرفاش  نکبت انقد اعصابمو خراب میکنه میام خونه قرص اعصاب میخورم تا صب نم ...

بروجلوشون فقط بخند....امتحان کردم که میگم☺😘

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

اول بگم که چه مادر شوهر گلی داری خدا برات نگه دار بعد بنظرم بخاطر اونها خودت را محدود نکن هستن که هستن شما به مهمونی اونها که نمی رین فوقش دوباره سنگین رفتار کن اگرم حرفی زدن خیلی سنگین جواب بده یک وقت دهن به دهن نشی باهاش خودت را سبک کنی

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭