2777
2789
تهرانم به داروخونه ها بگی ازاد و خارجی میخوام میارن و پولشو میگیرنیه سری سایتا هم هست از ترکیه دارو ...

سایتشو داری؟معتبره؟

کدوم داروخونه ها فکر نکنم همشون این کارو کنن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تهرانم به داروخونه ها بگی ازاد و خارجی میخوام میارن و پولشو میگیرنیه سری سایتا هم هست از ترکیه دارو ...

اصلا بدون نسخه نمیدن. بدون ثبت پرونده ی بیمار نمیدن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
سایتشو داری؟معتبره؟کدوم داروخونه ها فکر نکنم همشون این کارو کنن

چرا 

مثلا من یکی از اقوامم که داروی خارجی باید بخوره همون داروخونه ای که کنار مطب روانپزشک هست میاره دارورو 

یا مثلا یه اشنای روانپزشک داریم داروی خارجی بده میگه برین فلان داروخونه داره بگیرین 

اون سایتی که من الان ازش داروی اعصاب میگیرم برای خانواده اسمش دکتر داروساز هست یه سایت جمع و جور هست و زیاد مشخصاتی نداره ولی دارورو میفرسته برات سریع 

حقیقتش اکثر داروهای اعصاب رو داره ولی من ریتالین رو ندیدم

حالا اینکه برین تو واتساپ و اینا ازشون بپرسین بگین میتونین برام تهیه کنین چون میگن از ترکیه داروهامونو میاریم 

چرا مثلا من یکی از اقوامم که داروی خارجی باید بخوره همون داروخونه ای که کنار مطب روانپزشک هست میاره ...

چجوریه هزینه رو میگیره بعد دارو رو پست می‌کنه یا آدرس میده تحویل بگیرید

چجوری شمارشونو پیدا کنم

چجوریه هزینه رو میگیره بعد دارو رو پست می‌کنه یا آدرس میده تحویل بگیریدچجوری شمارشونو پیدا کنم

هزینه رو کارت به کارت میکنی به نام یه اقایی 

ادرس و اینارو تو سایت ثبت میکنی 

با پست از تبریز میفرسته تهران

مثلا این سری سایتشون مشکل داشت اشنای من باهاشون چت کرد و پول رو ریخت و گفت داروم داره تموم میشه و عجله دارم با اینکه اخر هفته بود سریع براش پست کردن و شنبه رسید تهران با پست 

از نظر اینکه پول رو بدی بفرستن خیالت راحت من امتحان کردم ما ازش سرکوئل و اس سیتالوپرام و اینا خریدیم ریسپریدون هم داره با چند تا قرص اعصاب و یه سری قرصای هورمونی زنان و تیروئید ولی ریتالین رو ندیدم داشته باشه حالا بپرسین شاید بیارن 

هزینه رو کارت به کارت میکنی به نام یه اقایی ادرس و اینارو تو سایت ثبت میکنی با پست از تبریز میفرسته ...

خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتی خیر ببینی ❤️

دارو ساز سرچ کردم آورد همون سایت و واتساپ پیام بدم؟

خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتی خیر ببینی ❤️ دارو ساز سرچ کردم آورد همون سایت و واتساپ پیام بدم؟

خواهش میکنم عزیزم

ببین اول داروهایی که داره رو نگاه کن ببین ریتالین هست 

اگه نبود تو واتساپ براشون پیغام بذار جواب بدن 

تو ساعت کاری پیگیر هستن

مثلا من یه دفعه کارت به کارت کردم و اونجایی که میگفت عکس رو اپلود کن نتونستم و تو واتساپ فرستادم من فلانی ام برای قرص فلان انقدر واریز کردم برام سریع پیغام فرستاد که اوکی هست و سفارشت ثبت شد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز